آشپزی و تغذیه

طرز تهیه خوراک بامیه | خوراک بامیه بدون گوشت | خوراک بامیه


بامیه به دلیل طعم بی نظیرش یکی از با ارزش ترین گیاهانی است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود.

طرز تهیه غذای بامیه

بامیه بسیار خوشمزه، ساده و بدون گوشت است و به راحتی می توانید آن را به عنوان نان شام یا ناهار سرو کنید. این غذا به دلیل اینکه از بامیه در کنار سبزیجات دیگر تهیه می شود بسیار آسان و پر ویژگی است. می توانید بامیه ها را به درستی داخل غذا بریزید یا به صورت حلقه ای برش دهید. این غذا با نان تازه و سبزیجات به خوبی می آید. اگر طعم بامیه را دوست دارید حتما این غذا را درست کنید و از خواص خوب آن لذت ببرید. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه غذای بامیه یاد می گیرد.

عناصر

  • بامیه 400 گرم
  • 3 جزیره
  • 2 عدد پیاز
  • 10 عدد قارچ
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 حبه سیر
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گشنیز، فلفل قرمز به میزان لازم

خوردن بامیه بدون گوشت

طرز تهیه غذای بامیه

مرحله اول

ابتدا باید بامیه ها را تمیز کنید، روکش بامیه را بردارید و خوب بشویید. مراقب باشید تا زمانی که مایع چسبنده در حال خارج شدن است، درپوش را زیاد نگیرید. بامیه نرم را بدون بریدن می توانید استفاده کنید. حالا بعد از شستن بامیه ها را در ماهیتابه می ریزیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس از روی حرارت بردارید.

فاز دوم

پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس سیر را اضافه کرده و با پیاز، کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود، سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا گوجه ها نرم شوند.

سطح سوم

حالا هویج ها را پوست گرفته و همراه با قارچ های شسته شده خرد کرده و به مواد بالا اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. سپس رب را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در آخر بامیه ها را به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا باید ادویه ها را با کمی نمک به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه ها از بین برود. یک فنجان آب روی مواد بریزید و به مدت 20 دقیقه در قابلمه یا تابه قرار دهید تا غذا تمام شود و همه مواد پخته شوند. بعد از 20 دقیقه سبزی ها را چک کنید و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و بگذارید غذا کاملا غلیظ شود بدون آب. سپس با نان تازه سرو کنید.

نکات مهم

  • در پایان می توانید کمی آب لیموی تازه یا پودر لیموترش اضافه کنید.
  • می توانید بادمجان را نیز به این غذا اضافه کنید.
  • اگر طعم سیر را دوست ندارید، آن را بردارید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه لازانیا با اسفناج و سوسیس را یاد بگیرید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا