آشپزی و تغذیه

طرز تهیه حلوای گل سرخ | حلوای گل سرخ | حلوای گل سرخ آذربایجانی


حلوای گل رز قرمز یکی از انواع حلوای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود. این حلوای خوشمزه به دلیل استفاده از گلاب و پودر رزماری عطر و طعم بسیار مطبوعی دارد.

طرز تهیه حلوای گل رز

طرز تهیه حلوای گل رز ساده است و طعمی متفاوت و تازه دارد. طعمی که مطمئنا همه آن را دوست خواهند داشت. حلوا یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریبا همه آن را دوست دارند. حلوا طعم لذیذی دارد و در عین حال بسیار مقوی است. چون حاوی آرد، گلاب، هل و .. است می توانید برای عصرهای پاییزی یا حتی صبحانه حلوا درست کنید. بسیاری از مهمانی ها انواع شیرینی مانند نارگیل، زعفران، کاکائو و سایر شیرینی ها را ارائه می دهند. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • آرد نصف پیمانه
  • پودر قند 1/3 پیمانه
  • 1/3 فنجان روغن و کره
  • پودر گل رز 1/3 پیمانه
  • 1/3 فنجان گردو یا بادام آسیاب شده (اختیاری)
  • رز 1/3 مقیاس
  • نصف قاشق چایخوری

حلوای گل رز

طرز تهیه حلوای گل رز

مرحله اول

ابتدا آرد را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را مرتب هم بزنید تا ته آن نسوزد. همین که بوی خامی آرد را گرفتید، کافی است. در شیرینی گلاب، رنگ آرد نیازی به تغییر ندارد. آرد را از صافی الک کنید. سپس به ماهیتابه برگردید. در این مرحله روغن و کره را به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا یکدست شود. اگر می خواهید از پودر بادام یا گردو استفاده کنید باید در این مرحله اضافه شوند. آنها را به مدت سه دقیقه تفت دهید. همین بس که دیگر بوی خامی ندهد.

فاز دوم

وقتی آرد و پودر بادام یا مغز گردو به اندازه کافی پخته شد تابه را از روی حرارت بردارید. مقدار بسیار کمی گلاب و دلمه را همزمان اضافه کنید. نگذارید آرد گلوله شود. باید به اندازه ای گلاب اضافه کنید تا حلوا جمع شود. یعنی حالت خمیری به خود می گیرد. برای این کار می توانید از گل رز بیشتری استفاده کنید.

سطح سوم

حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر حلوا خنک شود. حرارت باید به گونه ای باشد که با دست احساس شود. ولی اصلا داغ نیست وقتی به دمای معمولی رسید پودر قند، پودر گلاب، پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید تا خمیر یکدست و منسجمی به دست آید.

نکات اصلی تهیه حلوای گل رز

  • بسته به نوع آرد، ممکن است گلاب بیشتری مورد نیاز باشد.
  • اگر از پودر گردو استفاده کنید رنگ حلوا تیره تر از پودر بادام می شود.
  • پودر گل رز باید آسیاب و الک شود.
  • اگر وقتی آرد داغ است پودر قند اضافه کنید خمیر خشک می شود.
  • در صورت تمایل می توانید در مرحله آخر مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید.

حلوای گل رز آذربایجانی

پیشنهاد مطالعه: نکات مهم در مورد باد کردن کیک را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعآشپز ایران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا