آشپزی و تغذیه

طرز تهیه ته دیگ | چگونه ته دیگ زعفرانی درست کنیم | ته دیگ زعفرانی

انواع مختلفی از میان وعده ها با انواع غذاها تهیه می شود که بسیار محبوب هستند. می توان گفت خوشمزه ترین قسمت چلو ایرانی تهیه آن است.

طرز تهیه ته دیگ

تحدیق یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای سفره ایرانیان است که گاهی روی آن کشمش هم سرو می شود. روایات متفاوتی درباره تاریخچه تهدید و نحوه رسیدن آن به میز ایرانیان وجود دارد. با مجله دلتا دنبال کنید طرز تهیه ته دیگ با هم زعفران یاد بگیریم.

بر اساس یکی از این روایت ها، در زمان ناصرالدین شاه، کارکنان آشپزخانه شکم خود را از پسماندها پر می کردند. روزی خدمتکاران بر سر خطر غذا با هم دعوا می کنند و ماجرای دعوا بر سر تهدید به گوش شاه می رسد. پادشاه دستور می دهد تهدیدهایی را متوجه او کنند تا او آنها را محاکمه کند. ناصرالدین شاه از خوردن تهدید خوشحال می شود و دستور می دهد که ابتدا تهدید را برای او شروع کنند.

عناصر

  • زعفران به مقدار لازم دم می شود
  • 8 فنجان برنج
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • واحدهای عصاره ماست 2
  • روغن، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کاسه زعفران

مرحله اول

برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا برنج را به مدت 2 ساعت خیس کنید. سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و بگذارید بجوشد. آب برنج خیس شده را آبکش کرده و در آب جوش بریزید. برنج را کمی صاف کنید. وقتی با انگشتان خود به دانه برنج ضربه می زنید و وسط آن سفیدتر و سفت تر از لایه بیرونی است ، به این معنی است که برنج آماده فیلتر شدن است.

فاز دوم

سپس عصاره ماست و 3 عدد زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از نرم شدن مواد زعفران را دم کرده نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم.

سطح سوم

3 تا 4 پیمانه برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید. در این مرحله ، مغز برنج باید کاملاً در مخلوطی از ماست ، تخم مرغ و زعفران غوطه ور شود.

مرحله چهارم

کف قابلمه را خوب چرب کنید. مواد زعفران را داخل قابلمه بریزید و درب یا پشت قاشق را در ته قابلمه خالی کنید. سپس بقیه برنج سفید آبکش شده را داخل قابلمه می ریزیم و کتری را روی حرارت می گذاریم. بعد از اینکه برنج دم پز شد حرارت را کم کنید تا پخته شود.

کاسه زعفران

نکات طلایی در تهیه ته دیگ زعفرانی

  • برای اینکه خمیرتان حالت خمیری پیدا نکند، اجازه ندهید برنج زیاد بپزد و قبل از آبکش کردن له شود. همچنین بهتر است هنگام خشک شدن برنج کمی زنده بماند.
  • قطر دیگ بخار نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشد. اگر می خواهید تهدیدی به قطر دلخواه داشته باشید، بهتر است از گلدانی با قطر مناسب استفاده کنید.
  • حتما از تابه تفلون نچسب استفاده کنید تا تهدید شما به تابه نچسبد.
  • از مشعل توزیع کننده برای روشن کردن گاز استفاده کنید تا دیگ به طور یکنواخت طلایی شود.
  • می توانید ماست را بردارید و به جای آن از تخم مرغ کامل با سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
  • استفاده از روغن سفت یا کره در تهیه زعفران تهدید شما را خوشمزه تر می کند. یکی از خوشمزه ترین غذاها لوبیا پلو است.

پروپوزال مطالعهقسمت پایین گوشت و تخته استوایی و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا