آشپزی و تغذیه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه | باقالی پلو با ماهیچه | دستور پخت باقالی پلو

این غذای مجلسی که می توان آن را خوشمزه ترین غذای ایرانی دانست ، به دوران صفویه برمی گردد. لوبیا پلو ماهیچه ای در اصل یک غذای رایج در دربار پادشاهان و فرمانروایان بود.

طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

لوبیا پلو با ماهیچه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که در بین مردم جایگاه ویژه ای دارد. این غذای خوشمزه مانند گوشت ویلنسل و کباب یک غذای مجلسی ایرانی است که در مهمانی های خصوصی استفاده می شود. منتظر مجله دلتا باشید طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه ما اتاقی با بره به سبک حرفه ای را به شما آموزش می دهیم.

مواد تشکیل دهنده ماهیچه (برای 3 نفر)

  • 3 عضله گوسفند
  • 3 عدد پیاز بزرگ
  • ½ پیمانه زعفران تخمیر شده
  • 4 حبه سیر
  • کره 50 گرم
  • یک عدد چوب دارچین
  • زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر دارچین و نمک به میزان لازم

مواد لازم لوبیا پلو (3 نفر)

  • 3 فنجان برنج خیس خورده
  • لوبیا پخته 200 گرم
  • 4 قاشق غذاخوری شوید خشک شده
  • روغن حیوانی به میزان لازم
  • در صورت نیاز زعفران را خیس کنید
  • زردچوبه و پودر دارچین به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه

1. در ماهیتابه ماهیچه ها را با 50 گرم کره سرخ کنید.

2 بعد از اینکه گوشت کمی قهوه ای شد ، 2 سیر له شده ، 2 سیر کامل ، چوب دارچین و ادویه ها را به جز نمک اضافه کنید و با هم تفت دهید تا طلایی شود.

3. پیازهای ریز خرد شده را روی ماهیچه ها بپاشید. به طوری که تمام ماهیچه ها با پیاز پوشانده شده اند.

4 در این مرحله ، زعفران تخمیر شده را روی پیازها می ریزیم ، حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا پیازها به آرامی آبیاری شوند. ماهیچه های موجود در آب پیاز را به مدت 4 تا 5 ساعت بپزید. مراقب باشید آب به کاسه اضافه نکنید.

5 پس از دو ساعت پخت ، پیازها باید خیس شوند و ماهیچه ها به آرامی در آب پیاز نرم شوند. بسیار مهم است که ماهیچه ها را به هیچ وجه فشار ندهید و حرارت را کم نگه دارید تا آب پیاز تبخیر نشود.

6 برای پخت لوبیا پلو ، ابتدا نمک و کمی زردچوبه را به آب جوش اضافه کنید. سپس برنج خیس خورده را به آب اضافه کنید. قبل از پخت برنج ، لوبیای پخته شده را به برنج اضافه کنید. سپس برنج و لوبیا را صاف کنید. قابلمه مورد نظر خود را در انتهای قابلمه قرار دهید. برنج و لوبیا ، شوید خشک و کمی مواد دارچین در یک قابلمه. در نهایت روغن داغ حیوانی را روی برنج می ریزیم و تخمیر می کنیم.

7 پس از پخت کامل ماهیچه ها به مدت 5 ساعت ، پیازها را از ماهیچه ها بردارید تا کمی سرخ شوند. نمک را به غذا اضافه کرده و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، آب گوشت خوشمزه نصر را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا