آشپزی و تغذیه

طرز تهیه آش زرشک | طرز تهیه آش زرشک تازه | آش زرشک | طرز تهیه آش خراسان


برای مبارزه با عفونت های مختلف و کمک به سلامت دستگاه گوارش و هضم غذا می توانید زرشک بخورید و زرشک در درمان اسهال نیز بسیار مفید است.

طرز تهیه سوپ زرشک

آش بربری یکی از غذاهای سنتی استان خراسان است. وقتی هوا سرد می شود ، تهیه سوپ در خانه به یکی از لذت بخش ترین کارها تبدیل می شود و این سوپ زرشک یکی از طعم های مختلف سوپ است که از خواص خوب زرشک نیز سود می برد. امروز در مجله دلتا طرز تهیه سوپ زرشک موارد جدید را به شما اطلاع می دهیم ، منتظر باشید.

مواد تشکیل دهنده سوپ زرشک

  • یک لیتر آب زرشک طبیعی
  • نخود فرنگی پخته شده یک پیمانه
  • 1/2 فنجان لوبیا قرمز
  • 1 وعده لوبیا چیتی پخته
  • یک عدد پیاز
  • رشته فرنگی خرد شده 100 گرم
  • آرد قاشق غذاخوری
  • خوشمزه 3 قاشق غذاخوری
  • آویشن قاشق غذاخوری
  • زرشک تازه 300 گرم
  • پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زرشک تازه خراسانی

مرحله 1: لوبیا را آماده کنید

ابتدا نخود ، لوبیا قرمز و پینتو را یک شب خیس کرده و آب آن را چند بار عوض کنید تا راحتتر پف کرده و بپزد. هر لوبیا را جداگانه با کمی آب بگذارید تا بپزد و نرم شود ، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2: آب زرشک را آماده کنید

ابتدا زرشک را بشویید و 2 فنجان آب به آن اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید تا زرشک نرم شود ، سپس زرشک را در غذاساز بریزید و با دست یا چرخ گوشت برقی بزنید ، سپس از آبکش عبور دهید تا فقط خمیر داخل آن است ، سبد را رها کرده و آب زرشک آماده شده را کنار بگذارید.

مرحله سوم: پیازها را تفت دهید

سپس پیازها را پوست بگیرید ، ریز خرد کنید و در قابلمه مورد نظر تفت دهید تا سبک شود ، سپس آرد را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آرد خام بگیرد ، سپس آب یا آب قلم را با زرشک به پیازها اضافه کنید. آن را اضافه کنید و بگذارید به آرامی داغ شود و بگذارید به جوش آید.

مرحله 4: سوپ زرشک را آماده کنید

سپس لوبیاهای پخته شده را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ کم کم جا بیفتد ، سپس در 20 دقیقه آخر رشته فرنگی خوش طعم ، آویشن ، خرد شده با زرشک را اضافه کرده و هم بزنید و بگذارید رشته ها بپزد و نرم شوند. نمک را در پایان پخت اندازه بگیرید و برای طعم دادن از کمی فلفل استفاده کنید ، سپس در یک کاسه بریزید و با پیاز داغ ، نعناع داغ و سیر تند تزئین کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه آش زرشک خراسانی

  • در دستور اصلی شکر وجود ندارد ، اما می توانید آن را به دلخواه اضافه کنید.
  • افزودن آرد به سوپ باعث لعاب آن می شود.
  • از زرشک تازه استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه سوپ شیر ساده و خوشمزه ضد کرونا را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا