آشپزی و تغذیه

شیر برنج دارچینی | طرز تهیه شیر برنج دارچینی | دستور پخت شیر برنج دارچینی

شیر برنج یک دسر خوشمزه و غنی است که می توان آن را گرم یا سرد به عنوان پیش غذا ، صبحانه یا مهمانی ها سرو کرد.

شیر برنج

در گذشته به شیر برنج سوپ شیر نیز می گفتند. شیر برنج دارچینی بیشتر در دامنه های زاگرس و البرز طبخ می شود. این غذا به عنوان دسر یا غذا سرو می شود. با طرز تهیه شیر برنج دارچین با مجله دلتا همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج دارچین

  • برنج 120 گرم
  • شیر کم چرب 250 میلی لیتر
  • آب سرد مقیاس چهارم
  • چوب دارچین یا پودر همان طور که خواسته شده
  • پودر ژلاتین قاشق سوپخوری
  • قند 1 فنجان

طرز تهیه شیر برنج دارچین

مرحله اول

ابتدا قابلمه را روی آتش بگذارید. سپس شیر را در قابلمه بریزید. حالا برنج را که به مدت 8 ساعت خیس کرده اید اضافه کنید. بهتر است از برنج نیم دانه یا هر برنجی که سریع و آسان بپزد ، استفاده کنید.

فاز دوم

5 دقیقه هم بزنید و در حین هم زدن چوب دارچین یا پودر را اضافه کنید. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پودر دارچین ، رنگ شیر برنج دارچین تیره تر می شود.

سطح سوم

حالا برای جلوگیری از جا افتادن برنج ، شیر برنج را هم بزنید تا برنج باز شود. اگر برنج به هر دلیلی تمام شد و سوخت ، حتما قابلمه را عوض کنید. در این مرحله شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.

وقتی برنج کاملاً پخته شد ، شکر را به آن اضافه کنید. شیر برنج را هم بزنید تا شکر حل شود ، سپس مشعل گاز را خاموش کنید.

مرحله چهارم

آب سرد را در یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را نرم کنید روی سطح آب بریزید و کاسه را تکان دهید. توجه داشته باشید که اگر پودر ژلاتین را یکجا به آب اضافه کنید ، یک لخته سفید ایجاد می شود. پس از افزودن پودر ژلاتین به آب ، کاسه را روی بخار قرار دهید تا کاملاً در آب حل شود. همچنین می توانید کاسه را به مدت 30 ثانیه به جای بخار در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین به طور کامل در آب حل شود. سپس محلول ژلاتین را به شیر برنج اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله می توانید مقداری خامه به شیر برنج دارچین اضافه کنید تا نرم شود.

مرحله پنجم

شیر برنج را در قالب قابل برگشت بریزید. بعد از سرد شدن شیر برنج دارچین ، قالب را در یک کاسه برگردانید. سطح را با پودر دارچین و نیژلا و پا تزئین کنید.

چند یادداشت

  • به جای آب ، می توانید از عرق صورتی ، نارنجی یا بیدمشک استفاده کنید.
  • بسته به سلیقه خود می توانید پودر گل رز ، پودر قهوه یا پودر کاکائو را به شیر برنج اضافه کنید.
  • اگر در خوردن ژلاتین مشکل دارید ، می توانید به جای آن مقداری نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع دسرهای خوشمزه ، مقاله ما درباره شیر برنج و عسل فوری و خوشمزه را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا