آشپزی و تغذیه

شیرینی ناپلئونی | طرز تهیه شیرینی ناپلئونی در خانه | شیرینی ناپلئونی خانگی


ناپلئون در زبان فرانسه به معنی هزار ورق است و به نوعی پای یا سه لایه شیرینی اشاره دارد که ریشه و سابقه فرانسوی دارد. فرانسوی ها نیز آن را ناپلئون می نامند و این نام در اکثر کافه های فرانسوی به فروش می رسد.

شیرینی ناپلئون

شیرینی ناپلئون این یکی از شیرینی هایی است که اکثر مردم آن را دوست دارند. البته غذا خوردن بسیار مشکل است. به خصوص اگر لایه های خمیر با خامه پر شده باشد. اما در اینجا پنیر خامه ای را برای قسمت میانی به جای خامه انتخاب کردیم و باید با توت فرنگی خوشمزه سرو شود. با ما در مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • پنیر خامه ای شکلاتی: 1 فنجان + 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • پنیر خامه ای 225 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چایخوری شیر
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو ورقه خمیر شیرینی
  • تخم مرغ نیمرو
  • 1 فنجان توت فرنگی تازه
  • پودر قند
  • برگ نعناع تازه

چگونه آماده شود

1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. دو لایه کاغذ روغنی به قسمت پایین سینی بمالید.

2. روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سینی فر بچینید. تخم مرغ ها را مسواک بزنید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود. خمیر را از سینی خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
3. در یک کاسه متوسط ​​، شکر خامه ای و پودر کاکائو را مخلوط کنید تا پنیر خامه ای شکلاتی درست شود. در یک کاسه دیگر ، پنیر خامه ای ، شیر و وانیل را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس مخلوط شکر را اضافه کنید.
4. برای تهیه دسر ناپلئون ، 2.5 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای شکلاتی را روی هر نان بریزید. یک فنجان توت فرنگی خرد شده را روی آن قرار دهید و یک لایه دیگر نان را روی آن قرار دهید تا ساندویچ شود.
5. پودر قند بپاشید ، با برگ نعناع و توت فرنگی تزئین کرده و سرو کنید. کیک ناپلئون آماده است.

پیشنهاد خواندن: کوکی های ساده و خوشمزه شکر خانگی ما را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا