آشپزی و تغذیه

شیرینی بامیه با شکلات | طرز تهیه شیرینی بامیه با شکلات | شیرینی چوروس

Chorus یک دسر خوش طعم اسپانیایی است که برای صبحانه یا شام آماده می شود.

شیرینی های بامیه شکلاتی

شیرینی های بامیه شکلاتی در اسپانیا که کر نامیده می شود ، تقریباً شبیه بامیه است ، با این تفاوت که به جای خیساندن آن در شربت ، در شکر و دارچین می پیچند و با شکلات ذوب شده سرو می کنند. امروز در مجله دلتا طرز تهیه گروه کر با سس شکلات را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد تشکیل دهنده دسر بامیه شکلاتی

  • یک پیمانه آرد
  • یک سنج آب
  • کره 80 گرم
  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • شکر و دارچین به مقدار لازم
  • شکلات ذوب شده به میزان لازم

طرز تهیه کیک کر با سس شکلات

مرحله 1: خمیر را گرم کنید

آب ، کره و شکر را در قابلمه یا قابلمه ای با اندازه مناسب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا در اطراف بشقاب شروع به جوشیدن کند. وقتی به این مرحله رسیدید ، آرد را یک دفعه اضافه کنید و با قدرت هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود ، سپس خمیر را به مدت 4 دقیقه خوب باز و بسته کنید تا خمیر داغ شود تا در این مرحله زیر حرارت ملایم قرار گیرد.

مرحله 2: تخم مرغ ها را اضافه کنید

بعد از گرم شدن ، خمیر را در ظرفی بگذارید و بگذارید خمیر داغ شود ، سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا لخته از بین برود ، سپس آن را در سه مرحله به مواد آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. مرحله تخم مرغ را اضافه کنید و یک تخم مرغ وانیلی دیگر اضافه کنید.

مرحله سوم: خمیر را به روش اول سرخ کنید

خمیر به دست آمده باید چسبناک و کشدار باشد. لوله را داخل قیف قرار دهید ، سپس خمیر را داخل قیف بریده و قیچی چرب شده را کنار دست خود قرار دهید. برای گرم شدن مقداری روغن در شیر جوش بریزید. خمیر را به طول 10 سانتی متر می زنیم و با قیچی چربی برش می دهیم و می گذاریم در روغن داغ سرخ شود و قهوه ای و قهوه ای شود.

مرحله 4: خمیر را سرخ کنید روش 2

می توانید خمیر حدود 10 سانتی متر را روی سینی فر بچینید و 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

آخرین مرحله تهیه دسر گامبو شکلاتی است

در آخر ، مقداری شکر و دارچین را در یک کاسه بریزید ، سپس گروه کر داغ را در شکر و دارچین بغلتانید و با سس شکلات سرو کنید. پای آدامس با شکلات خوشمزه آماده است. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه کر شیرینی

  • شما می توانید از هر یک از روشهای فوق برای تهیه گروه کر استفاده کنید ، اما روش دوم محبوب تر است.
  • روغن باید داغ باشد و حرارت در حین پخت تا زمان پخت کامل گروه کرها ملایم باشد.
  • بعد از پخت آن را روی دستمال چرب شده بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

پیشنهاد مطالعه: در ادامه غذاهای خوشمزه و ساده چیزکیک مرغ را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا