آشپزی و تغذیه

شنیسل مرغ رژیمی | طرز تهیه شنیسل مرغ رژیمی | دستور پخت شنیسل مرغ رژیمی

شنیتسل مرغ یکی از غذاهای کلاسیک آلمانی است که در ایران بسیار محبوب است.

برش مرغ

از آنجا که روش تهیه شنیتزل در بسیاری از موارد سالم نیست و ممکن است مصرف آن برای بسیاری از افراد مناسب نباشد ، تصمیم گرفتیم با چند تغییر کوچک در نحوه تهیه شنیتزل مرغ ، آن را به یک وعده غذایی خوشمزه و کاملا سالم تبدیل کنیم. همه را برگردانید. با روش آماده سازی شنیسل مرغ رژیمی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ

  • سینه مرغ 2 قطعه بزرگ (حدود 700 گرم)
  • فلفل سیاه زمینی کافی
  • یک تخم مرغ شماره 2
  • پودر آویشن 2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون کافی
  • کدو سبز 2 عدد بزرگ
  • لیمو عدد
  • ارد دو قاشق
  • فلفل قرمز قاشق سوپخوری
  • پوست لیمو رنده شده قاشق سوپخوری
  • خرده نان تازه 2 فنجان
  • سیب زمینی سرخ کرده کوچک 500 گرم
  • جعفری خرد شده تازه یک چهارم فنجان

طرز تهیه Schnitzel مرغ رژیمی

طرز تهیه رژیم غذایی و شنیتزل مرغ سالم در اجاق گاز

مرحله اول

ابتدا باید سینه مرغ را با استفاده از چاقو به صورت افقی به دو قسمت برش دهید. هر قطعه سینه مرغ را در یک پلاستیک جداگانه قرار دهید. با استفاده از چرخ گوشت ، سینه های مرغ را روی چرخ گوشت بزنید تا نازک شود ، یعنی حدود یک چهارم ضخامت اصلی آنها.

یک کاسه بزرگ برداشته و آرد را درون آن بریزید. فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آرد اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. سپس کاسه دیگری برداشته و تخمها را درون آن بشکنید. تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. حالا یک کاسه دیگر و دو فنجان بردارید آرد تست شده در آن بریزید

مرحله دوم

پوست لیمو را رنده کرده و به آرد سوخاری اضافه کنید. آویشن را به آرد سوخاری اضافه کرده و هم بزنید. به این ترتیب ، شما سه کاسه جداگانه دارید که حاوی مخلوط آرد ، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری است.

یک سینی فر بزرگ بردارید و پایین آن را با کاغذ کره بپوشانید. روی روغن کاغذ کمی روغن زیتون بپاشید. حالا یک تکه سینه مرغ نازک بردارید. ابتدا آن را در مخلوط آرد قرار دهید. سپس مرغ آغشته به آرد را مستقیماً به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق ، تمام قسمت های مرغ را درون تخم مرغ فرو کنید تا چسبناک شود. در آخر ، آنها را در مخلوط آرد سوخاری بریزید و وارونه کنید تا مخلوط به مرغ بچسبد.

سطح سوم

شنیتزل مرغ را داخل سینی فر بریزید. مراحل قبلی را برای قطعات دیگر به همان ترتیب تکرار کنید. وقتی همه قطعات مرغ آماده شد ، سینی فر را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.

در همین حال ، فر را روشن کنید و درجه حرارت را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. مقداری روغن زیتون را روی استیک ها بریزید. سپس آنها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. استیک ها را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید. حدود 10 دقیقه بعد از قرار دادن سینی ، در فر را باز کنید و استیک ها را زیر و رو کنید تا همه قسمت ها به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله چهارم

در همین حال ، سیب زمینی و کدو سبز را به خوبی بشویید. سیب زمینی ها را از وسط خرد کرده و کدو حلوایی را به دلخواه خرد کنید. سپس هر یک را جداگانه بجوشانید یا بخارپز کنید. وقتی استیک ها پخته و طلایی شدند ، سینی را با دقت از اجاق برداشته و کنار بگذارید. سیب زمینی های بخارپز را مزه دار کرده و با کمی نمک و فلفل سیاه کدو سبز کنید. جعفری تازه را خرد کرده و به سبزیجات بخارپز شده اضافه کنید ، سپس خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

شنیتزل مرغ آماده شده را در بشقاب قرار داده و با مقداری برش سبزی و لیمو سرو کنید. در صورت تمایل می توانید این غذای خوشمزه را به همراه سالاد مکزیکی سرو کنید. نوش جان.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا