آشپزی و تغذیه

شنیسل مرغ با پنیر | طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر | شنیسل مرغ

شنیتسل در کشور مبدا ، آلمان به معنی خرد یا بریده شده است. این استیک قبل از سرخ شدن به روش های مختلفی تهیه می شود که محبوب ترین آن قرار دادن گوشت در آرد سوخاری است. سپس آنها را در روغن مرغوب و خوب گرم شده سرخ می کنند.

برش مرغ

نظر شما درباره یک وعده غذایی خوشمزه چیست برش مرغ پنیر چطور؟ شنیتسل را می توان در گروه غذاهای محبوب و بدون دردسر قرار داد که می توان امروز به روش آماده و سنتی تهیه کرد. با روش آماده سازی ادامه دهید مرغ شنتزل با پنیر موتزارلا در تمام مدت مجله دلتا مجلة در حال بودن است.

مواد لازم برای شنیتزل مرغ همراه با پنیر

  • سینه مرغ (200 گرم) 4 عدد
  • نمک منظم یا نمک دریا کافی
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بیکینگ پودر 2 جام
  • گوجه فرنگی گیلاس نرم 400 گرم
  • فلفل قرمز عدد
  • پنیر موزارلا 225 گرم
  • آرد همه منظوره نصف فنجان
  • فلفل سیاه زمینی کافی
  • شیر نر ربع فنجان
  • روغن مخصوص سرخ كردن کافی
  • مرکز بالزامیک یک چهارم فنجان
  • لیمو عدد

طرز تهیه شنیتزل مرغ با پنیر

مرحله اول

قبل از انجام هر کاری ، باید فر را روشن کنید و دما را روی 250 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس ، در حالی که فر در حال گرم شدن است ، سینه های مرغ را با چرخ گوشت یا استیک نازک کنید تا تقریباً یک چهارم ضخامت اصلی آنها باشد. یک کاسه متوسط ​​بردارید ، آرد را داخل آن بریزید و نمک آسیاب شده و فلفل سیاه آسیاب شده را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

تخمها را در ظرف دیگری بشکنید. سپس شیر درست کن اضافه کردن. با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شود. آرد تست شده در یک کاسه جداگانه بریزید. اکنون باید سه کاسه جداگانه داشته باشید که حاوی مخلوط آرد ، مخلوط شیر ، تخم مرغ و آرد سوخاری باشد. حالا یکی از سینه های مرغ را برداشته و ابتدا در مخلوط آرد قرار می دهیم. مرغ را زیر و رو کنید تا کاملاً در آرد پوشانده شود.

سطح سوم

سپس مرغ را مستقیماً به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید. در آخر ، مرغ را در آخرین کاسه ، ظرف حاوی آرد سوخاری ، قرار دهید. آرد سوخاری را با دست به مرغ فشار دهید تا به خوبی به مرغ بچسبد. مراحل دیگر را با سایر قطعات مرغ تکرار کنید.

یک ماهیتابه بزرگ برداشته و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد ، نوارهای مرغ را در ماهیتابه بریزید. هنگامی که یک طرف شنیتزل طلایی و شکننده است ، آن را روی آن ورق بزنید تا طرف دیگر آن قهوه ای یکنواخت شود. بعد از پخت و سرخ شدن ، استیک ها را از ماهیتابه برداشته و روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

گوجه های گیلاس را در یک کاسه بریزید. گوجه فرنگی ها را با چنگال له کنید. بالزامیک کنسانتره را به گوجه فرنگی اضافه کنید. سپس فلفل قرمز تند را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید. پوست لیمو را رنده کرده و یک قاشق غذاخوری از آن را در ظرف حاوی سس بریزید. قلبم توی سس است. مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

شنیتزل مرغ را در سینی فر بریزید و مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس مقداری روی آن بگذارید پنیر موزارلا سینی را بریزید و آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از 10-10 دقیقه سینی را از فر خارج کنید. شنیتسل را در بشقاب گذاشته و سرو کنید سیب زمینی سرخ کرده خدمت. نوش جان.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا