آشپزی و تغذیه

شله بریان زیره | طرز تهیه شله بریان زیره | شله بریان زیره با گوشت


این غذا به دلیل بافت خوشمزه بسیار مغذی است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

چیپس زیره

شیلا برایان یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی است که ریشه در شهر اصفهان دارد. این غذا 200 سال قدمت دارد و بیشتر در زمستان آن زمان تهیه می شد. غذا فرهنگ غذا در هر شهری است و با تهیه آن می توانیم با فرهنگ آن شهر آشنا شویم و غذاهای خود را متنوع کنیم. امروز در مجله دلتا چیپس زیره اصفهانی در مورد گوشت یا گردن دنده به شما آموزش می دهد. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه چیپس زیره اصفهان

  • گوشت دنده یا گردن 150 گرم
  • برنج نرم تک دانه
  • یک عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری زیره
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه قاشق چایخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه شیله اصفهانی با زیره

مرحله اول: آماده کردن

ابتدا برنج نرم را چندین بار با آب ولرم بشویید تا تمیز شود ، سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا خیس بخورد. پیازها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

مرحله 2: تفت دادن و پختن گوشت

پیازها را در قابلمه ای بریزید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. سپس گوشت را با زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و با پیاز خوب تفت دهید تا پیاز طعم داشته باشد ، سپس چند فنجان آب جوش روی گوشتی که رنگ آن تغییر کرده است بریزید و بگذارید به مدت دو ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم: برنج را اضافه کنید

وقتی گوشت پخته شد ، استخوان ها را جدا کرده و با آبگوشت به قابلمه باز می گردانیم ، سپس نمک و برنج خیس خورده را اضافه کرده و حرارت می دهیم. بگذارید برنج بجوشد و آب گوشت را بهتر نرم کند ، گاهی اوقات بیش از حد معمول هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله 4: پودر زیره را آماده کنید

وقتی آبگوشت کم شد و برنج نرم شد و نرم شد ، وقت آن است که زیره را اضافه کنید. زیره را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که آبگوشت پخته شود مخلوط شود. از روی حرارت بردارید و با یک چرخ گوشت خوب خوب هم بزنید. ماکارونی خوشمزه آماده است. نوش جان!

نکات اصلی تهیه چیپس اصفهان با زیره

  • همچنین می توانید از گوشت گاو استفاده کنید
  • در حین پخت برنج ، حتماً غذا را آزمایش کنید ، ممکن است به نمک بیشتری نیاز داشته باشد.
  • اگر هنگام افزودن برنج آب گوشت کم شد ، کمی آب جوش دیگر را به قابلمه اضافه کنید.
  • هرگز از آب سرد برای افزودن آب به این غذا استفاده نکنید.
  • در برخی از دستور العمل ها ، نخود فرنگی را به آن اضافه می کنند و در انتها با مواد آن را می زنند.
  • برای تزئین و خوردن نان تازه می توانید از کمی دارچین و زیره استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر شما نیز به دنبال سرمایه گذاری در زمینه خرید ملک در اصفهان هستید ، حتماً لینک خرید آپارتمان در اصفهان منطقه 3 را مشاهده کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا