آشپزی و تغذیه

شاورما گوشت | طرز تهیه شاورما گوشت | شاورما گوشت خانگی | ساندویچ عربی


Shawarma شباهت زیادی به تاکوهای مکزیکی دارد. Shawarma توسط مسیحیانی که در اواخر قرن 19 و 20 به ایالات متحده مهاجرت کردند ، به مکزیک معرفی شد.

شاورما

گوشت Shawarma این یکی از خوشمزه ترین ساندویچ های عربی است که در نان پیتا درست می شود. شاورما ساندویچبسیار خوشمزه است و به سرعت و به راحتی آماده می شود و برای تهیه آن از سس مخصوص استفاده می شود. امروز در مجله دلتا Shawarma ما به شما گوشت عربی خانگی با نان پیتا را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شاورمای گوشت عربی

  • گوشت گوسفند 300 گرم
  • یک پیاز
  • من 2 قاشق غذاخوری می خواهم
  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • لیمو
  • 4 قاشق غذاخوری ماست
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • سیر 3 حبه
  • قاشق غذاخوری سس مایونز
  • قاشق چای خوری سماق
  • جعبه نان پیتا
  • در صورت نیاز خیار ترشی ، گوجه فرنگی و جعفری
  • نمک ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، دارچین ، دانه های گشنیز ، جوز هندی ، زنجبیل و زیره در صورت لزوم.

طرز تهیه شاورمای گوشت عربی با نان پیتا

مرحله اول

ابتدا بره را با چاقو برش دهید. سپس گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته و نیمی از پیاز را با یک حبه سیر خرد شده ، سرکه بالزامیک ، نصف آب لیمو ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، سس خردل و 2 قاشق غذاخوری ماست و تمام ادویه ها خرد کنید. گوشت بجز نمک و سماق و خوب هم بزنید. کاسه را بپوشانید و در صورت تمایل آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

در یک کاسه سس مایونز ، ماست ، آهک ، روغن زیتون ، 2 حبه سیر ، آرد و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده ، خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید. کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کنید و جعفری را به صورت خلال خرد کنید. حالا ترشی ها ، جعفری و گوجه فرنگی ها را در یک کاسه بریزید. سماق ، کمی روغن زیتون ، بقیه پیاز خرد شده ، کمی نمک و فلفل سیاه را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و کنار بگذارید.

سطح سوم

حالا یک ماهیتابه را روی آتش قرار دهید تا گرم شود و گوشت را داخل ماهیتابه بریزید. گوشت را به مدت 15 دقیقه کباب کنید ، و در آخر گوشت را بررسی کنید و اگر پخته شد کمی نمک به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

ما نان پیتا را برداشته و مقداری سس مخصوص روی نان قرار می دهیم. سپس گوشت را با مخلوط ترشی روی نان ریخته و مانند ساندویچ می پیچیم. در آخر می توانید شاورما را کبابی کنید تا طلایی شود. گوشت گاو گوجه فرنگی آماده است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید سالاد مرغ و سالاد رژیمی خوشمزه خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا