آشپزی و تغذیه

شارلوت الویه | طرز تهیه شارلوت الویه | فینگرفود الویه | دستور تهیه شارلوت الویه

ایده این فینگر فود از شارلوت ، یک دسر فرانسوی گرفته شده و با باگت و پنیر برش خورده تهیه شده است که ظاهر بسیار جذابی دارد.

سالاد الیور

شارلوت زیتون این یک غذای خوشمزه و جذاب است که با سالاد معروف زیتون تهیه می شود. اگر به دنبال غذایی متفاوت از سالاد زیتون هستید ، می توانید شارلوت زیتون را تهیه کنید. برای تهیه این غذا ابتدا باید سالاد الیور سپس به سمت شارلوت حرکت می کنیم. امروز در مجله دلتا مجلة شارلوت ، ما به شما پخت ظریف و با ظرافت باگت را آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد تشکیل دهنده زیتون شارلوت

  • 3 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 سینه مرغ
  • 10 ترشی
  • هویج شماره یک
  • مایونز در صورت لزوم
  • 3 قاشق غذاخوری ماست
  • نمک ، فلفل سیاه و آب لیمو در صورت نیاز

مواد لازم برای تهیه شارلوت

  • 5 بسته
  • پنیر را در صورت نیاز به صورت ورقه ای برش دهید
  • سوسیس به مقدار لازم

طرز تهیه زیتون شارلوت زیبا و فوق العاده

مرحله اول

برای تهیه این غذا ابتدا باید زیتون به صورت جداگانه تهیه شود. برای این کار سیب زمینی ، هویج و تخم مرغ را جداگانه بجوشانید. سپس مرغ را با پیاز ، برگ بو ، ادویه و نمک برش زده و پس از پخت ، آنرا برش می دهیم. در یک کاسه بزرگ ، سیب زمینی خرد شده ، تخم مرغ ، هویج خرد شده ، مرغ و ترشی خرد شده را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری مایونز را به همان اندازه که دوست دارید با ماست ، ادویه و نمک مخلوط کنید و روی مواد را بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس زیتون ها را درون یخچال قرار دهید تا استراحت کرده و کمی خنک شوند.

مرحله دوم

با چاقوی خشک یک باگت تازه را از یک طرف ببرید و آن را باز کنید. سپس آن را با وردنه خوب صاف کنید و یک قاشق چای خوری سس مایونز را روی باگت بریزید.

سطح سوم

حالا یک تکه سوسیس و پنیر را روی باگت قرار داده و شروع به غلت دادن آن در امتداد نان کنید. این مرحله را با دقت با آرد سوخاری انجام دهید تا یک لایه منسجم بدست آید. سپس نان پیچیده شده را در سلفون بپیچید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله چهارم

نان رول ها را از یخچال بیرون آورده و آنها را با چاقوی تیز به ضخامت 2 سانتی متر برش می دهیم. سپس یک کاسه توخالی انتخاب کنید و کف آن را با سلفون بپوشانید ، سپس کف و دیواره کاسه را به خوبی با رولت بپوشانید. وسط ظرف خالی را با زیتون آماده شده پر کنید.

سپس روی زیتون ها را با لایه ای از برش های خوب رولت بپوشانید ، روی آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. سپس کاسه را به آرامی به ظرف سرو برگردانید و با گوجه فرنگی و ترشی تزئین کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید سالاد مرغ و سالاد رژیمی خوشمزه خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا