آشپزی و تغذیه

سینه مرغ شکم پر | طرز تهیه مرغ شکم پر | مرغ شکم پر با اسفناج


مرغ شکم پر یکی از شیک ترین و شیک ترین غذاهای ایرانی است. مرغ شکم پر معمولا با مرغ مناسب، سبزی ترش و معطر درست می شود. اما گاهی اوقات طعم سینه مرغ برای شما یکسان است.

سینه مرغ شکم پر

از سینه مرغ در پخت غذاهای مختلف استفاده می شود. سینه مرغ شکم پر با سطح طلایی و محتویاتی مانند اسفناج، دو نوع پنیر و سیر طعم اشتها آوری دارد که نباید از دست داد. با مجله دلتا با من باش.

اسفناج یک سبزی همه کاره است که نه تنها برای سلامتی بدن مفید است، بلکه برای زیبایی و لاغری پوست نیز توصیه می شود. در واقع اسفناج سرشار از ویتامین C، اسید فولیک، منیزیم، آهن، منگنز و ویتامین B2 است و گنجاندن آن در رژیم غذایی می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان سینه و سرطان پروستات کمک کند. با این اوصاف نباید از این سبزی پرخاصیت غافل شد! برای آشنایی با غذاهای جدید و جذاب اسفناج این مقاله را از دست ندهید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • چهار سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 120 گرم پنیر خامه ای
  • نصف فنجان پنیر موزارلا، چدار یا گودا
  • 280 گرم اسفناج
  • نصف پیاز رنده شده
  • حبه سیر خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 13 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

  • در ضخیم ترین قسمت سینه مرغ یک شکاف افقی ایجاد کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  • پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، اسفناج پخته و خشک، پیاز رنده شده، سیر خرد شده و کمی نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  • سینه مرغ را با این ماده پر کنید.
  • سینه های مرغ را مانند رول گرد کنید.
  • یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.
  • سپس سینه های مرغ را در آن سرخ کنید.
  • در این مرحله سینه ها را به طرف دیگر برگردانید و کره را اضافه کنید.
  • وقتی مرغ پخت و طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید و خرد کنید.

پروپوزال مطالعهبرای خواندن ادامه مطلب طرز تهیه آبگوشت مرغ ترش شمالی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا