آشپزی و تغذیه

سوپ قارچ و هویج | طرز تهیه سوپ قارچ و هویج | دستور پخت سوپ قارچ


سوپ قارچ نوعی سوپ خانگی است که به عنوان پیش غذای مخصوص استفاده می شود. البته چون در این سوپ از سوپ مرغ استفاده نمی شود و کاملا گیاهی است به عنوان غذای گیاهی نیز شناخته می شود.

سوپ قارچ و هویج

سوپ قارچ و قفس شاید یکی از خوشمزه ترین، ساده ترین و مقرون به صرفه ترین سوپ هایی باشد که می توانید در مهمانی های خود استفاده کنید. این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی مانند شیر، قارچ و هویج برای روزهای سرد زمستان بسیار مفید است. این سوپ آنقدر راحت است که می توانید در عرض یک ساعت آن را درست کنید. برای مقوی و خوش طعم شدن سوپ می توانید به جای پودر گوشت از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. با مجله دلتا با من باش.

برای اینکه سوپ شیک و مجلل تری داشته باشید، بهتر است هویج، پیاز و قارچ را خرد کنید. اگر وقت ندارید یا نگران تفت ندادن هویج هستید و در نتیجه احساس زیر دندان دارید، می توانید از هویج از قبل پخته شده استفاده کنید.

چون در این سوپ از شیر استفاده می شود، بهتر است مرتب هم بزنید تا شیر لخته نشود. البته با ریختن آرد مشکل حل می شود. اکثر مردم تمایلی به استفاده از کره در سوپ خود ندارند زیرا کره زمانی که خنک می شود قفل می شود و در سوپ سفتی ایجاد می کند که برای اکثر افراد خوشایند نیست. بنابراین می توانید از کمی خامه استفاده کنید. از آنجایی که در این سوپ هویج و شیر وجود دارد، احتمالا طعم سوپ کمی شیرین خواهد بود، بنابراین می توانید پس از سرو به سلیقه خود کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ و هویج

عناصر

  • هویج: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • قارچ خرد شده: 1 پیمانه
  • شیر: 2 لیوان
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 4 قاشق غذاخوری
  • آب: 1 فنجان
  • عصاره گوشت: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم

دستور پخت سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ و هویج

  • قبل از شروع، باید هویج، پیاز و قارچ را خرد کنید.
  • روغن مایع را در قابلمه ای بریزید و هویج و پیاز را در آن تفت دهید.
  • بعد از اینکه هویج و پیاز خوب پخته و نرم شدند قارچ را اضافه کنید.
  • قارچ ها را با مواد قبلی به مدت 5 دقیقه کبابی کنید.
  • در ظرفی جداگانه آب و شیر را مخلوط کرده و به موادی که در قابلمه کباب کردید اضافه کنید.
  • برای اینکه سوپ جا بیفتد باید خوب بجوشد.
  • پس حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد.
  • سپس نمک، فلفل و مقداری پودر عصاره گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه جات گرفته شود.
  • کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید و در ظرفی بریزید.
  • آرد را کم کم به کره اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
  • سپس این سس را به سوپ در حال جوش اضافه می کنیم.
  • حرارت را کم کنید تا سوپ خوب غلیظ شود.
  • پس از جا افتادن سوپ، آن را در ظرف مناسبی بریزید و قبل از سرد شدن سرو کنید.

پروپوزال مطالعه: حلوای نارنجی شیرینی مدرن شمال را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا