آشپزی و تغذیه

سوپ قارچ و خامه | طرز تهیه سوپ قارچ و خامه | دستور پخت سوپ قارچ و خامه


سوپ قارچ علاوه بر طعم بی نظیر ، به دلیل وجود قارچ سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است و یک پیش غذای عالی است.

سوپ قارچ و خامه

خامه سوپ قارچ یکی از انواع سوپ خانگی است که در مهمانی ها و رستوران های خصوصی سرو می شود. سوپ قارچ به طرق مختلف تهیه می شود. در این مقاله ، ما آماده خواهیم کرد سوپ قارچ و خامه به شما یاد بدهم اگر به آزمایش طعم های جدید علاقه دارید ، می توانید طرز تهیه سوپ ماست ، سوپ خوشمزه ترکی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم برای تهیه خامه سوپ قارچ

  • قارچ 500 گرم
  • یک عدد پیاز شماره 2
  • 300 گرم خامه
  • آرد 2 قاشق
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • تره فرنگی خرد شده نصف فنجان
  • شیر نر شیشه
  • خوب 100 گرم
  • اب 3 فنجان

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

مرحله اول

ابتدا همه مواد را با چاقو به دلخواه خرد کنید تا سوپ آنطور که می خواهید ظاهر شود. نحوه برش سبزیجات تأثیر زیادی در زیبایی سوپ دارد. پیشنهاد می کنیم همه سبزیجات را به جز قارچ خرد کرده و ریز خرد کنید و قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.

فاز دوم

در یک قابلمه ، پیازهای خرد شده را در کره سرخ کنید. وقتی پیازها کمی قرمز و طلایی شدند ، هویج و موسیر را اضافه کرده و همه مواد را با هم 5 تا 10 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و دوباره به همان مقدار سرخ کنید. در این مرحله ، به میزان دلخواه نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.

سطح سوم

آرد را در یک فنجان آب ولرم حل کنید تا جمع نشود. سپس 3 فنجان آب و مخلوطی از آرد و آب را به مواد برشته اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید.

صبر کنید تا مواد بجوشند ، سپس خامه را با یک لیوان شیر ولرم آب کنید و به مواد اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه حرارت را کم کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملاً جا بیفتد. سوپ قارچ خوشمزه و خامه ای آماده است.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، سوپ گوجه فرنگی تبریز را با طعم بی نظیر بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا