آشپزی و تغذیه

سوپ جو پرک | سوپ جو پرک ساده و خوشمزه | سوپ جو پرک ساده و سریع

سوپ جو یک سوپ خوشمزه و آسان برای تهیه است. برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است و طعم فوق العاده و بافت ظریفی دارد.

سوپ جو پوست کنده

امروز در مجله دلتا ما می خواهیم دستور تهیه سوپ جو خوشمزه ، آسان و بدون درد را به شما آموزش دهیم که برای شام های سبک و مهمانی های دلپذیر مناسب است. همچنین از سلامت شما در هر شرایطی محافظت می کند. برای پخت این دستور غذا با ما همراه باشید سوپ جو پوست کنده بیایید با هم ساده و خوشمزه بخوانیم.

عناصر

  • 50 گرم پرک جو
  • یک هویج
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز
  • مرغ 50 گرم
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • چهار فنجان آب

چگونه آماده شود

1. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن زیتون روی حرارت ملایم سرخ کنید ، سپس خمیر را اضافه کنید.

2 هویج را ریز خرد کرده و با مرغ و جو به قابلمه اضافه کنید.

3. نمک و فلفل را همزمان اضافه کنید.

4. حالا آب را داخل کاسه بریزید. مقدار آب باید به اندازه ای باشد که دو لولا را در بالای سطح مواد سوپ بپوشاند. حرارت را کم کنید و بگذارید حداقل یک ساعت بجوشد.

6. در آخر سوپ را در کاسه ای بریزید و با جعفری تازه خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.

برای تهیه یک پیش غذای ساده که شبیه سوپ جو است ، نحوه تهیه سالاد روسی را در مجله بخوانید.

ویژگی های جو ناپایدار

بلغور جو دوسر سرشار از آنتی اکسیدان است که برای حفظ سلامتی بسیار مفید است. آنتی اکسیدان ها برای هر رژیم غذایی سالم ضروری هستند. آنها بدن را در برابر مولکول های مضر موسوم به رادیکال های آزاد محافظت می کنند. این آنتی اکسیدان ها حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی هستند (مانند ویتامین E و C و سلنیوم معدنی).

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر ، طرز تهیه فرنی ، غذایی خوشمزه و محلی از خراسان را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا