آشپزی و تغذیه

سوپ بلدرچین | طرز تهیه سوپ بلدرچین | دستور پخت سوپ بلدرچین


گوشت بلدرچین حاوی ویتامین های A ، D ، K و B است که برای از بین بردن کم خونی ، حفظ استخوان های قوی و محکم ، ترمیم بافت های بدن و مراقبت از قلب بسیار مفید است.

سوپ

سوپ بلدرچین این یکی از مغذی ترین و خوشمزه ترین سوپ ها برای تأمین انرژی روزانه شماست. سوپ تونیک برای نوزادان و بیماران مبتلا به بیماری ویروس کرونا قلب بسیار مفید است. شما می توانید در این روزهای کرونا سوپ ماهیچه مراکشی و از خواص آن بهره ببرید. بلدرچین یکی از خوشمزه ترین انواع گوشت در بین پرندگان است زیرا حاوی مواد مغذی زیادی است. امروز در مجله دلتا مجلة ما سوپ بلدرچین با بلغور گندم را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین

  • گوشت بلدرچین 500 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • کره 50 گرم
  • هویج شماره یک
  • اونس بلغور گندم
  • 2 عدد سیب زمینی
  • رب 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران به اندازه کافی ضخیم دم می شود
  • یک تکه آب لیمو
  • فنجان جعفری تفت دهید
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه در صورت نیاز

طرز تهیه آش بلدرچین با بلغور گندم

مرحله اول

ابتدا باید بلدرچین را بپزید و برای این کار یک عدد پیاز را پوست بگیرید و آنرا به 4 قسمت برش دهید. پیازها را با ادویه ، نمک و زعفران تخمیر کرده ، گوشت بلدرچین را در قابلمه ریخته ، مقداری آب روی آن ریخته و بلدرچین ها را بپزید و نرم شوند. سپس آن را از آب خارج کرده و بعد از خنک شدن تراشید. آب بلدرچین را صاف کرده و برای مراحل بعدی کنار بگذارید.

مرحله دوم

بلغور گندم از قبل خیس خورده و چندین بار آب آن را عوض می کند. کره را درون تابه بریزید تا آب شود و سپس پیاز دیگر را ریز خرد کرده و در کره تفت دهید تا پیازها سبک شوند. سپس رب گوجه فرنگی ، کمی زردچوبه و نمک را اضافه کرده و تفت دهید تا رب گوجه ریز شود. بلغور آغشته به آب بلدرچین از مرحله قبل را روی شعله به مدت 50 دقیقه قرار می دهیم تا بلغور پخته شود.

سطح سوم

کدو سبز را پوست بگیرید ، آن را رنده کرده و آب آن را بگیرید. بعد از پخت کامل بلغور گندم ، هویج ها را اضافه کنید و بگذارید هویج ها خوب بپزند و نرم شوند. سپس سیب زمینی ها را ریز خرد کنید ، آنها را با گوشت بلدرچین اضافه کنید و بگذارید سیب زمینی ها بپزند.

مرحله چهارم

کمی زعفران آماده کنید و آن را اضافه کنید تا سوپ گرم شود. سپس بگذارید سوپ سفت و غلیظ شود. در آخر جعفری را سرخ کرده ، کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نمک را اندازه کنید. سوپ را از روی حرارت برداشته ، آب لیمو را اضافه کرده و گرم سرو کنید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه سوپ بلدرچین

  • می توانید به جای بلغور گندم از بلغور جو استفاده کنید.
  • برای خاصیت بیشتر این سوپ می توانید از آب مرغ نیز استفاده کنید.
  • در آخر می توانید رشته فرنگی سوپ را به آش اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید سوپ زرشک ، محبوب ترین پیش غذای تبریزی ها خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا