آشپزی و تغذیه

سوسیس بندری | طرز تهیه سوسیس بندری | دستور پخت سوسیس بندری


سوسیس بندری یکی از فست فودهای ایرانی است که در گروه غذاهای خیابانی قرار می گیرد. از آنجا که این غذا تند است ، می توان حدس زد که منشا آن از استان های جنوبی کشورمان باشد.

سوسیس بندری

امروز چگونه آماده می شوید؟ سوسیس بندری ما برای شما همان ساندویچ های قدیمی و شلوغ را به همان سبک آماده کردیم. این غذای خوشمزه را فقط با استفاده از چند ماده ساده و ارزان در خانه درست کنید. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که تمام مواد اولیه را در یک خرید کوتاه تهیه کنید. سپس با دنبال کردن مراحل ساده زیر ، یک شام خوشمزه را سر میز خود بیاورید. در اینجا نحوه تهیه سوسیس حرفه ای با استفاده از آن آورده شده است مجله دلتا مجلة با من باش.

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری

  • پیاز بزرگ شماره 2
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • نمک کافی
  • زردچوبه کافی
  • 6 سوسیس و کالباس
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه و قرمز کافی
  • نان باگت تازه کافی

طرز تهیه سوسیس بندری

مرحله اول

برای شروع ، ابتدا دو پیاز بزرگ را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس سوسیس را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. یک ماهیتابه بزرگ برداشته و مقداری روغن در آن بریزید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پیاز خرد شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود.

مرحله دوم

در همین حال ، ماهیتابه دیگری را برداشته و مقداری روغن درون آن بریزید. ماهی تابه را روی آتش بگذارید و سوسیس خرد شده را اضافه کنید. سوسیس را کمی تفت دهید و سپس آن را از ظرف خارج کنید. برای روغن اضافی ، سوسیس را روی حوله آشپزخانه بگذارید.

سطح سوم

کمی زردچوبه به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردن. خوب هم بزنید تا بوی پیاز خام گرفته شود. سوسیس سرخ شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کرده و مخلوط کنید. کمی از طعم مخلوط را بچشید و مقدار لازم نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

برای سرو این غذا می توانید باگت تازه را برش بزنید و غذای بندری را داخل نان بریزید. می توانید این غذا را با آن بخورید خیارترشی ، کمی پیاز و جعفری او می نوشد.

بندری

ترفندهای بندر سوسیس

  • در صورت تمایل می توانید دو سیب زمینی را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس سرخ کرده و با سوسیس سرخ شده به مواد اضافه کنید تا غذای دیگری بدست آید.
  • برای تهیه این غذا می توانید از فلفل دلمه ای رنگی نیز استفاده کنید. پاپریکا طعم این غذا را متفاوت می کند.
  • برای تهیه پیاز و جعفری کافی است پیاز قرمز را خرد کنید. با جعفری خرد شده مخلوط کنید ، سپس مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و مقدار لازم نمک و فلفل را اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، مقاله پیتزا با نان تست و سوسیس خوشمزه در فر را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا