آشپزی و تغذیه

سورمه کباب | طرز تهیه سورمه کباب | سورمه کباب گیلانی | سورمه کباب با بادمجان

اگر از طرفداران کباب با سس خوشمزه هستید ، این دستور را دنبال کنید.

کباب سورما

کباب سورما یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلان است. کباب سارما نیز در ترکیه تهیه می شود. این غذا شامل یک لایه سس با بادمجان بو داده و فلفل دلمه ای و یک شام خوشمزه گوشت گاو سرخ شده است. که با پلو یا نان تازه سرو می شود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کباب را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس کباب جیلانی

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 4 عدد بادمجان
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • فلفل قرمز
  • فلفل سبز
  • کره به میزان لازم
  • رزماری ، در صورت نیاز
  • گوجه فرنگی گیلاس و فلفل دلخواه به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه سارمای کبابی با بادمجان کبابی و فلفل دلمه ای

مرحله 1: مواد را کباب کنید

ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای را خوب بشویید ، سپس خشک کنید. روی بادمجان با چاقو خط بکشید. بادمجان را روی توری مشبک قرار دهید و روی آن گاز یا زغال بگذارید ، بادمجان و فلفل را خوب کباب کنید ، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 2: ماده را اشباع کنید

حالا یک مشت کوچک رزماری را سرخ کرده و روی گریل بگذارید تا طعم ، عطر و عطر رزماری برای سبزیجات به دست آید ، درب ظرف را طوری بگذارید که عرق کند.

مرحله سوم: مواد لازم کباب را آماده کنید

سپس گوشت را با یکی از پیازها ، ادویه جات ترشی جات و کمی نمک ورز دهید ، سپس کمی روغن در تابه بریزید ، مواد گوشت را بردارید ، به صورت دورانی در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: پیاز و سیر را تفت دهید

کدوها را پوست گرفته و رنده کرده و ریز خرد کنید. در ماهیتابه ای با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود ، سپس سبزیجات بو داده را در پیاز و سیر بریزید و 15 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله پنجم: کباب های سخت را آماده کنید

سبزیجات بو داده را در یک کاسه بریزید و سطح آن را صاف کنید ، سپس شام کباب را روی مواد قرار دهید. گوجه فرنگی گیلاس و فلفل را از قبل کباب کرده و روی مواد بگذارید ، در انتها کمی کره ذوب کرده و روی مواد بریزید ، سپس با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه کباب سرما

  • افزودن رزماری اختیاری است و می توان آن را حذف کرد ، اما بوی غذا را عالی می کند.
  • بهتر است پیاز و سیر را کباب کنید تا سرخ کنید.
  • پیازها را حتما در وعده شام ​​خشک کنید تا متلاشی نشوند.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه کاکائو با پیاز را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا