آشپزی و تغذیه

سمبوسه خانگی | دستور پخت سمبوسه | سمبوسه با گوشت | غذای سریع

سمبوسه غذایی خوشمزه و محبوب است که بیشتر در مناطق جنوبی ایران تهیه می شود. این غذا در کمترین زمان ممکن تهیه می شود.

سمبوسه خانگی

ریشه سمبوسه های غذایی در شکوفایی است. ساموسه بیشتر در مناطق جنوبی ایران سرو می شود. روش تهیه این غذا برای یادگیری طرز تهیه بسیار آسان و سریع است سمبوسه خانگی با ما در مجله دلتا مجلة با من باش.

غذای خانگی جنوبی سمبوسه

سمبوسه خانگی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه خانگی برای 5 نفر

  1. 3 عدد سیب زمینی
  2. 1 پیاز
  3. نان لواش متناسب با مواد اولیه
  4. روغنی متناسب با مواد تشکیل دهنده
  5. 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
  6. نمک و فلفل در صورت نیاز
  7. در صورت نیاز روغن بزنید
  8. جعفری به مقدار لازم

طرز تهیه گام به گام طرز تهیه سمبوسه خانگی بوس

مرحله اول

سمبوسه سیب زمینی را بجوشانید

دستور پخت ساموسا

برای تهیه سمبوسه می توانید سیب زمینی ها را پوست گرفته و تزئین کرده و سپس آنها را بپزید. البته می توانید سیب زمینی را با پوست هم بجوشانید.

سیب زمینی ها را با آب ، نمک و کمی روغن بپزید. نمک و روغن سیب زمینی را مزه دار کنید.

مرحله دوم

پیاز را سرخ کنید

فست فود

در حالی که سیب زمینی ها در حال پخت هستند ، پیازها را خرد کرده و در ظرف مورد نظر آنها را سرخ کنید ، اما نگذارید پیازها خیلی خشک شوند. در پایان سرخ شدن ، کمی زردچوبه اضافه کنید تا پیازها رنگارنگ و طلایی شوند.

  • اگر می خواهید گوشت چرخ کرده را به مواد سمبوسه اضافه کنید ، باید گوشت را اضافه کرده و پس از سرخ شدن پیازها آن را سرخ کنید.

سطح سوم

گیاهان و ادویه ها را به سمبوسه اضافه کنید

سمبوسه گوشت

بعد از پخت و خنک شدن سیب زمینی ها ، آنها را با چرخ گوشت له کنید.

سمبوسه از سیب زمینی ، پیاز و سبزیجات معطر ساخته شده است این مواد را با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و سرخ کنید.

  • البته باید در هنگام نمك كردن سیب زمینی مراقب باشید و مراقب باشید كه مواد را نمك نزنید.

مرحله چهارم

نان سمبوسه را مثلث کنید

سمبوسه خانگی
می توانید مواد سمبوسه را در رول های نان سرخ کنید. همچنین می توانید سمبوسه ها را به صورت مثلثی برش داده و سرخ کنید. اگر می خواهید یک سمبوسه بزرگ درست کنید ، باید نان را از طول برش دهید. اگر می خواهید سمبوسه های کوچک درست کنید ، نان را به صورت ضربدری برش دهید.

حالا مقداری از مواد را می گیریم تا سمبوسه رول شود و آن را در یک طرف نان قرار داده و نان را به شکل مثلث در می آوریم.

نان را تا کنید تا همه طرف بسته شود. فقط در صورت خشک شدن لبه های نان کمی مرطوب شوید.

مرحله پنجم

سمبوسه را سرخ کنید

سمبوسه گوشت
بعد از پیچاندن سمبوسه ها ، آنها را در داخل روغن پر کنید که حدود نیم اینچ از سطح ظرف است. فقط مواظب باشید سمبوسه ها را از سمتی که رول می کنند درون روغن بریزید تا باز نشوند.

  • می توانید به جای سرخ کردن سمبوسه ، آنها را در فر بپزید تا سالم تر شوند.

سطح نهایی

روغن اضافی برای سمبوسه ها تهیه کنید


هنگام سرخ کردن سمبوسه ، طرف دیگر را منتقل کنید. سپس روغن اضافی را با کاغذ روغنی خشک کنید.

نکاتی برای خوشمزه شدن سمبوسه های خانگی

  1. می توانید سیب زمینی رنده شده ، آب پز و له شده را به مواد سمبوسه اضافه کنید.
  2. برای خوشمزه تر و سریعتر شدن سمبوسه ها می توانید مقدار کمی فلفل سبز تند را با بقیه مواد سرخ کنید.
  3. می توانید با مخلوط کردن مقداری آرد و آب به جای خمیر ، خمیر خود را درست کنید.
  4. استفاده از نان یوفکا یا فیلو باعث می شود که سمبوسه روغن کمتری جذب کرده و سریعتر سرخ شود.
  5. برای تهیه سمبوسه می توانید از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این حالت ، فلفل باید از دستور تهیه شود.
  6. سمبوسه را می توانید با ادویه مخصوص از Al-Attarin تهیه کنید.
  7. ساموسا غذایی سالم برای کودکان مدرسه ای و دانش آموزان است.
  8. سمبوسه ها را با سس قرمز مزه دار کنید.

نکات تکمیلی درباره سامواسا

  1. سمبوسه یکی از غذاهای دانشجویان است.
  2. زمان آماده سازی مواد اولیه و ملزومات حدود 15 دقیقه است.
  3. زمان پخت و زمان انتظار حدود 1 ساعت است.
  4. می توانید سمبوسه ها را برای ناهار ، شام و پیش غذا سرو کنید.
  5. سمبوسه را می توان به عنوان صبحانه در ماه رمضان نیز خورد.
  6. توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و سفارش تهیه برای دو نفر مناسب است.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، در مورد سمبوسه ها بخوانید ؛ غذاهای خوشمزه هندی ها را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا