آشپزی و تغذیه

سس مرغ مجلسی | طرز تهیه سس مرغ مجلسی | دستور پخت سس مرغ مجلسی

مرغ یکی از پرمصرف ترین غذاها در خانواده های ایرانی است زیرا به روش های مختلف طبخ و سرو می شود.

سس مرغ مجلسی

یکی از معروف ترین غذاهایی که با مرغ تهیه می شود ، زرشک پلو با مرغ است که در مناسبت های مختلف طبخ می شود. این سس نقش مهمی در طعم و عطر این غذا دارد و به همین دلیل می توان آن را مهمترین ماده تشکیل دهنده این غذای محبوب نامید. نحوه تهیه سس مرغ مجلسی دستور زیر نشان می دهد که قطعاً برای شما بسیار مفید خواهد بود. با مجله دلتا با من باش.

مواد لازم برای تهیه سس مجلسی مرغ

  • مرغ چرخ کرده متوسط ​​(4 قطعه) عدد
  • خوب قاشق کوچک
  • هویج 2 عدد
  • فلفل سیاه قاشق کوچک
  • کورکوم قاشق کوچک
  • اب شیشه
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • برنج 4 اقدام
  • قند قاشق سوپخوری
  • روغن کافی است
  • 2. پیاز متوسط عدد
  • فلفل دلمه متوسط عدد
  • نمک قاشق کوچک
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • لیمو تازه عدد
  • یخ 2 قالب
  • زرشک تازه 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران تهیه شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس مرغ مجیلی

مرحله اول

مرغ تازه را به چهار قسمت برش دهید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. مراقب باشید پیازها زیاد پخته نشوند. هویج ها را خوب بشویید ، پوست بگیرید و به قطعات کوچکتر خرد کنید. فلفل دلمه ای را بشویید و خرد کنید.

فاز دوم

یک لیوان بردارید و سینی های یخ را اضافه کنید. ½ قاشق چایخوری زعفران را روی سینی های یخ بریزید. فنجان را چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا یخ ذوب شود و زعفران کاملاً حل شود. خیساندن زعفران در یخ آن را معطرتر و رنگی تر می کند و نتایج بهتری از دم کشیدن آن با آب جوش به شما می دهد.

سطح سوم

یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. ماهیتابه ها را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. فلفل سیاه ، نمک و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و ادویه ها را به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید. یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط به مدت دو تا سه دقیقه بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

حالا تکه های مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مالش دهید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. کره را اضافه کنید تا ذوب شود. تکه های مرغ را در تابه بریزید. محلول زعفران را روی تکه های مرغ بریزید تا کاملا رنگ شود.

مرحله پنجم

مرغ را به مدت هفت دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند و قهوه ای طلایی شود. سپس مرغ را زیر و رو کنید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. بعد از پنج دقیقه و وقتی هر دو طرف مرغ خوب سرخ شد ، مرغ را از تابه خارج کرده و روی بشقاب بگذارید. پیاز ، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را در همان تابه بریزید. توجه داشته باشید که در این مرحله نیازی به افزودن روغن نیست زیرا روغن مرغ هنوز در تابه است. سبزیجات را به مدت دو دقیقه تفت دهید.

مرحله ششم

سپس مرغ سرخ شده را روی سبزیجات کبابی قرار دهید. مخلوط خمیر را روی مرغ بریزید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله کمی زعفران نیز اضافه کنید. وقتی سس شروع به جوشیدن کرد ، حرارت را کم کرده و داخل تابه بریزید. بگذارید همه مواد به مدت 40-45 دقیقه بجوشند تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملاً پخته شود.

مرحله 7

برنج را در حین پختن مرغ بپزید. چند دقیقه قبل از سرو ، مقداری روغن را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زرشک را در آن بریزید. 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید تا زرشک حل شود. بعد از اینکه زرشک برای چند دقیقه جوش زد ، تابه را از روی حرارت بردارید.

وقتی مرغ آماده شد آن را در ظرف سرو بریزید و مقداری سس مرغ روی آن بریزید. بقیه سس را در یک فنجان یا قابلمه بریزید و سرو کنید. برنج را در بشقاب بریزید ، با زعفران تخمیر کرده و روی آن را با زرشک تزیین کنید.

پیشنهاد مطالعه: ناردونی مرغ با زعفران ، خوشمزه و خوشمزه.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا