آشپزی و تغذیه

ساندویچ گوشت | طرز تهیه ساندویچ گوشت | ساندویچ گوشت با قارچ و پنیر

گوشت منبع عالی پروتئین است و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مهم بدن را برای رشد نیاز دارد.

ساندویچ

همبرگر این یک ساندویچ بسیار خوشمزه است که به راحتی آماده می شود و انتخاب خوبی برای آن روزهایی است که وقت زیادی برای تهیه ندارید. برای تهیه این ساندویچ می توانید از نان باگت یا پیتا استفاده کنید. می توانید ساندویچ را با فویل حلبی بپوشانید و آن را در فر قرار دهید یا با کمک دستگاه ساندویچ ساز یا گریل کبابی کنید. حتی اگر در دسترس ندارید ، با کمک ظرف گریل آن را روی گاز آماده کنید. یک ساندویچ استیک که می تواند با هر یک از مواد شما ترکیب شود بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با قارچ طعم بسیار خوبی دارد. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • 100 گرم قارچ
  • یک پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 10 زیتون
  • فلفل قرمز
  • جعفری نصف فنجان
  • یک پیاز قرمز
  • پنیر گودا یا پنیر پیتزا در صورت لزوم
  • در صورت نیاز سس فرانسوی
  • نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پودر فلفل قرمز در صورت نیاز

طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده با قارچ و پنیر

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را برای تهیه ساندویچ پوست بگیرید و خرد کنید. پیازها را با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید ، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا با سیر معطر شود. سپس گوشت ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید. مواد را خوب تفت دهید تا کاملاً بوی گوشت از بین برود و مواد کاملاً سرخ شوند ، حتی با ادویه جات ترشی جات.

مرحله دوم

در این مرحله ، شما باید سس را آماده کنید ، برای انجام این کار ، قارچ ها را به صورت ورقه ای برش دهید. فلفل دلمه ای را پس از شستن برش دهید. کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید. حالا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و مواد را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا کاملاً پخته شود. سپس پنیر مورد نظر خود را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد با پنیر مخلوط شود و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

برای تهیه این ساندویچ می توانید از هر نوع نان استفاده کنید. به عنوان مثال ، با نان پیتا بهتر است لایه نان را باز کنید و مقداری سس فرانسوی روی نان قرار دهید و مقداری مخمر در وسط نان قرار دهید. سپس سس قارچ ، کمی سس فرانسوی ، پیاز قرمز خرد شده و جعفری سرخ شده را اضافه کنید.

حالا باید نان پیتا را به آرامی بغلتانید. اگر از نان دیگری استفاده می کنید این مرحله ضروری نیست. در واقع می توانید یک ورقه روغنی زیر نان قرار دهید و آن را بغلتانید و با کمک دستگاه گریل یا ماهیتابه آن را کباب کنید و سپس آن را سرو کنید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده

  • همچنین می توانید بین ساندویچ ها از کاهو و ترشی به دلخواه خود استفاده کنید.
  • اگر طعم تند را دوست دارید ، می توانید فلفل تند را به مواد گوشتی اضافه کنید.
  • اگر سس های ذکر شده در دسترس نیستند ، از سس مایونز استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه مرغ با سس پستو ، غذای بی نظیر ایتالیایی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا