آشپزی و تغذیه

ساندویچ تن ماهی | طرز تهیه ساندویچ تن ماهی | ساندویچ ماهی تن

برای برخی افراد، روزهای ساندویچ ماهی تن یادآور شادترین خاطرات دوران کودکی است. با تهیه این ساندویچ خانگی ساده دلتنگی آن روزها را از بین ببرید.

ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تن ماهی این یکی از معروف ترین غذاهای بین المللی است که بسیار خوشمزه و سریع تهیه می شود. تن ماهی یک غذای مقوی و با کیفیت است که در مواقعی که ماهی تازه نداریم می توانیم از آن به عنوان جایگزین استفاده کنیم. اگر می خواهید طعم جدیدی را با ماهی تن امتحان کنید، حتما این ساندویچ خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • ماهی 1 تن
  • کنسرو ذرت یک سوم قوطی
  • سیب زمینی شیرین بزرگ
  • 2 عدد ترشی
  • پیاز و شوید 4 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • 4 بسته

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا سیب زمینی ها را با کمی آب و نمک در قابلمه مناسبی بریزید و بپزید سپس با چرخ گوشت کاملا له کنید تا پوره سیب زمینی شود.

فاز دوم

در این مرحله پوره سیب زمینی را در یک قابلمه بزرگ بریزید سپس قوطی ماهی را با کمی آب در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا از سالم بودن قوطی مطمئن شوید.

سطح سوم

پس از اینکه ماهی تن به اندازه کافی در آب جوش فرو رفت، اجازه دهید کمی خنک شود. سپس روغن اضافی را کاملاً تخلیه کنید. حالا ماهی تن را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

پیاز و شوید را نگینی خرد کرده و با ذرت به ظرف اضافه کنید. سپس ترشی را به قطعات کوچک برش داده و به کاسه اضافه کنید. حالا مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز، آبلیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. اگر وقت داشتید مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله ششم

گذاشتن مواد در یخچال باعث میشه سس کاملا جذب مواد بشه و ساندویچ خوشمزه تری داشته باشیم. اما اگر عجله دارید می توانید بلافاصله ساندویچ را سرو کنید. برای سرو ساندویچ می توانیم به دلخواه از نان تست یا نان باگت استفاده کنیم.

اگر به غذاهای سبک علاقه دارید، شام حبابدار را در مجله بخوانید.

نکاتی برای پخت ساندویچ تن ماهی

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه می توانیم از نان باگت یا نان تست استفاده کنیم اما این ساندویچ با نان باگت طعم بهتری دارد. اگر می خواهید ساندویچ تن ماهی خوشمزه تری تهیه کنید، توصیه می شود از باگت خانگی استفاده کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه سالاد گل کلم با پنیر چدار را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا