آشپزی و تغذیه

سالاد مرغ پاییزی | سالاد مرغ | سالاد پاییزی | طرز تهیه سالاد مرغ | سالاد


سالاد مرغ یکی از غذاهایی است که به زودی و پر از شخصیت آماده می شود. این سالاد را می توان برای ناهار، شام یا شام و حتی با نان به عنوان ساندویچ میل کرد.

سالاد مرغ پاییزی

سالاد مرغ پاییزی غذای سبک و خوشمزه ای است که می تواند سفره های شما را به خصوص در فصل پاییز رنگ آمیزی کند. زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به این سالاد مرغ پاییزی داده است. وجود سینه مرغ نیز سالاد شما را به یک وعده غذایی کامل و مقوی تبدیل می کند. علاوه بر این، با کمی پنیر فتا و سس بالزامیک، طعم سالاد عالی می شود. سالاد مرغ پاییزی به راحتی تهیه می شود و زمان زیادی نمی برد. برای تزیین آن می توانید مقداری آجیل نگه دارید و در آخر سالاد را با آن تزئین کنید. با مجله دلتا با من باش.

سالاد مرغ

عناصر

  • 2 عدد سینه مرغ
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
  • کاهو 1 دسته بزرگ
  • 2 عدد گلابی
  • بربری سایز 1
  • گردو (کمی تفت داده شده) 1 پیمانه
  • 1/2 فنجان پنیر فتا رنده شده

مواد تشکیل دهنده سس بالزامیک

  • 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • 1 حبه سیر، رنده شده
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل

سالاد پاییزی

طرز تهیه سالاد مرغ پاییزی

مرحله اول

ابتدا سینه های مرغ را تمیز کرده و از طول نصف کنید تا 4 لایه نازک مرغ به دست آید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هر طرف نوارهای مرغ را به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید تا کاملا بپزند. سپس آن را به چرخ گوشت منتقل کنید و بگذارید مانند بقیه سالاد خنک شود. در نهایت آن را به قطعات کوچک برش دهید.

فاز دوم

در ماهیتابه ای دیگر گردوها را به مدت 5 دقیقه (به طور مرتب چرخانده) تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از روی آتش بلند می کنیم تا خنک شوند.

سطح سوم

کاهو را بشویید و خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. گلابی ها را خرد کرده و اضافه کنید. سپس زرشک، گردوی تفت داده شده، پنیر فتا و مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو کنید.

مرحله چهارم

مواد سس مانند سرکه بالزامیک، خردل، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را در یک کاسه شیشه ای بریزید. در شیشه را ببندید و تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و نوش جان کنید.

سالاد

پروپوزال مطالعهبخوانید: سالاد لوبیا توت، میان وعده ای سرشار از ویتامین.

برنامه را دانلود کنید

منبعآشپز ایران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا