آشپزی و تغذیه

سالاد ماکارونی با بادمجان | طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان | سالاد ماکارونی


این سالاد ماکارونی خوشمزه و متفاوت را حتما امتحان کنید. ما قول می دهیم به زودی به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل شود.

سالاد ماکارونی یکی از سالادهایی است که در مهمانی ها با غذاهای اصلی سرو می شود. اما سالاد ماکارونی که درست می کنیم معمولاً تقریباً همیشه ترکیبی از گوشت خوک یا مرغ و سبزیجات است. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه یک شکل سالاد ماکارونی متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم که فقط با سبزیجات درست می شود و حاوی سس مایونز چربی نیست. با روش آماده سازی سالاد ماکارونی بادمجان و پنیر فتا همراه مجله دلتا مجلة در حال بودن است.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی بادمجان

  • بادمجان متوسط عدد
  • نمک در صورت لزوم
  • ماکارونی 450 گرم
  • جعفری خرد شده تازه یک سوم مقیاس
  • روغن زیتون 2 قاشق
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
  • پنیر فتا خرد شده 120 گرم
  • ریحان خرد شده تازه یک سوم مقیاس

طرز تهیه سالاد ماکارونی بادمجان

مرحله اول

سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید و آن را در وسط فر قرار دهید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قابلمه آب و نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

بعد از شستن ، بادمجان را به مکعبی خرد کنید که نه خیلی بزرگ باشد و نه خیلی کوچک. سپس سینی فر را برداشته و بادمجان را روی کاغذ مقاوم در برابر آتش قرار دهید. مقداری روغن ، نمک و فلفل اضافه کرده و سینی را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.

سطح سوم

در همین حال ، پخت ماکارونی را شروع کنید. بعد از جوش آمدن آب ، ماکارونی را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً پخته و پخته شود. سپس ماکارونی را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا خنک شود. ماکارونی را آبکش کنید تا کاملا خشک شود.

مرحله چهارم

برای تهیه سس ، تمام مواد سس را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ماکارونی و بادمجان طلایی را به سس اضافه کنید. سپس پنیر فتا ، برگ ریحان ، و برگ جعفری را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سالاد ماکارونی بادمجان آماده است. سرویس دهی و لذت ببر.

طرز تهیه سالاد ماکارونی بادمجان

  • اگر اجازه ندهید ماکارونی کاملاً خشک شود و از ماکارونی مرطوب استفاده کنید ، سالاد طعم خوشمزه ای پیدا می کند.
  • هنگام ریختن ماکارونی در آب جوش ، مرتباً هم بزنید تا بهم نچسبند.
  • اگر گیاه خوار هستید و نمی خواهید به سالاد ماکارونی خود گوشت اضافه کنید ، می توانید غیر از این دستور العمل سالاد پاستای ایتالیایی شما هم امتحان کنید
  • بهتر است به سس نمک اضافه کنید تا به راحتی در سالاد پخش شود. نمک موجود در سس سالاد را بچشید و مقدار آن را اندازه بگیرید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید پیاز سرخ شده ، پیش غذاهای مختلف خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا