آشپزی و تغذیه

سالاد لوبیا سفید | طرز تهیه سالاد لوبیا سفید | دستور پخت سالاد لوبیا سفید


اگر لوبیای سفید را از قبل پخته یا کنسرو کرده اید ، سالاد لوبیا سفید به راحتی در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود. این سالاد یک غذای کامل گیاهی است.

سالاد لوبیا سفید

سالاد لوبیا سفید یک سالاد خوشمزه و معروف از ترکیه است. این سالاد را با انواع غذاهای کبابی در رستوران ها سرو کنید. طرز تهیه و پخت این نوع سالاد بسیار راحت و آسان است و به راحتی می توانید آن را در خانه با مواد ساده و در دسترس تهیه و سرو کنید. خیساندن لوبیا سفید از شب قبل باعث ترد شدن و لطافت آن در هنگام تهیه سالاد لوبیا سفید می شود. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • لوبیا سفید: 1 فنجان
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • جعفری: یک سوم فنجان
  • روغن زیتون: یک چهارم فنجان
  • سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

چگونه آماده شود

  • ابتدا لوبیاها را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید.
  • روز بعد لوبیاها را آبکش کرده و در قابلمه ای بریزید.
  • کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.
  • پس از پخت ، لوبیاها را در یک کاسه بریزید.
  • سرکه سیب را اضافه کرده و روی آن را بپوشانید.
  • بگذارید یک ساعت استراحت کند.
  • فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خرد کنید.
  • پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • جعفری را خرد کرده و آماده کنید.
  • سرکه اضافی را از قابلمه لوبیا بردارید.
  • فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، پیاز و جعفری خرد شده را به لوبیا ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • روغن زیتون ، آب لیمو و ادویه ها را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • سس سالاد آماده شده را روی سالاد بریزید.
  • تخم مرغ های آب پز را حلقه ای خرد کرده و روی سالاد بریزید.
  • برای تزئین سالاد می توانید از زیتون سیاه و برش های لیمو استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعهبیایید کتلت های گوشتی خوشمزه و ترد را به روش سنتی بخوانیم.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا