آشپزی و تغذیه

سالاد الویه مجلسی | طرز تهیه سالاد الویه مجلسی | دستور پخت سالاد الویه مجلسی


جالب است بدانید که سالاد زیتون در اصل متعلق به اتحاد جماهیر شوروی سابق است و حتی در روسیه و کشورهای اطراف آن در شب سال نو سرو می شود.

سالاد زیتون مجلسی

در میان غذاهای سردی که به سرعت آماده می شوند ، زیتون در بین محبوب ترین آنها قرار دارد. در بیشتر مهمانی ها و مجالس ، بشقابی پر از این سالاد خوشمزه دیده می شود. کودکان نیز تمایل زیادی به این غذا نشان می دهند. این غذا همچنین می تواند به عنوان میان وعده برای کودکان استفاده شود. با مجله دلتا و طرز تهیه همراه باشید سالاد زیتون مجلسی خوشمزه را به روش ساده بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون

  • سیب زمینی 4 عدد
  • یک عدد پیاز عدد
  • هویج عدد
  • آب مرغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سینه مرغ 300 گرم
  • نخود فرنگی 200 گرم
  • گزینه 300 گرم
  • سس مایونز به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد زیتون مجلس

مرحله اول

ابتدا مرغ را با پیاز ، نمک ، زردچوبه و کمی آب در یک قابلمه بپزید. نخودها را با مقداری آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سیب زمینی و تخم مرغ در یک قابلمه جداگانه پخته می شوند و پس از سرد شدن در یک کاسه بزرگ رنده می شوند.

فاز دوم

ترشی را ریز خرد کرده و ریز خرد کنید. هویج ها را بپزید و خوب رنده کنید. وقتی مرغ کاملاً پخت ، پس از سرد شدن ، آن را خرد کرده و آب مرغ را کنار بگذارید تا سس سالاد زیتون درست شود. سپس ترشی ها را با نخود فرنگی و هویج به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.

سطح سوم

برای تهیه سس سالاد زیتون ، سس مایونز را با آب مرغ مخلوط کرده و مقدار کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. مطمئن شوید که مقدار آب مرغ خیلی غلیظ یا نازک نشود. قبل از افزودن آب مرغ به این سس ، بهتر است آن را خوب بجوشانید تا غلیظ شود. سپس سس را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

برای سرو ، زیتون ها را در ظرف مناسبی بریزید. آن را با قاشق صاف کرده و مقداری سس روی آن بریزید. سپس سالاد را با هویج خام ، ذرت ، گوجه فرنگی و ترشی تزیین کرده و میل کنید.

چند یادداشت

  • از رنده کردن غذاهای خام مانند ترشی و هویج خودداری کنید. زیرا سالاد زیتون را مایع می کند.
  • برای اینکه سس زیتون بیشتر اشباع شود ، می توانید به جای سس مایونز از مقداری ماست استفاده کنید.
  • ترشی را قبل از استفاده بشویید و کنار بگذارید تا آب آن برود. این کار باعث می شود سالاد نریزد و بوی ترش ندهد.
  • برای ماندگاری بیشتر ، هر بار مقدار سس را به سالاد اضافه کنید.
برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا