آشپزی و تغذیه

زرشک پلو با مرغ پرتقالی | طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی

این غذای خوشمزه با طعم صاف خود به راحتی به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل می شود. مخصوصاً وقتی رایحه پرتقال تازه با زعفران و کره ترکیب شود.

برنج زرشک مرغ

ممکن است ترکیب پرتقال در غذاها را خیلی جالب نبینید. اما تا زمانی که این میوه خوشمزه در بازار به وفور یافت شود ، ما به دنبال یک دستورالعمل متفاوت هستیم. هیچ شکی در موردش نیست برنج زرشک مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. اما این بار ما به شما ارائه می دهیم ، باربری پلو با مرغ با پرتقال آن خوشمزه است. با مجله دلتا مجلة با من باش.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ و پرتقال

  • مرغ 2 ران کامل
  • یک پیاز عدد متوسط
  • زعفران تخمیر شده 2 قاشق
  • برای تزئین پرتقال در صورت لزوم
  • آب پرتقال طبیعی 2 فنجان
  • کره پاستوریزه 50 گرم
  • نمک و فلفل در صورت نیاز
  • پودر زردچوبه و سیر به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و پرتقال

مرحله اول

کره را در ماهیتابه ریخته و بگذارید کاملا گرم شود. سپس قطعات ران را به کره اضافه کنید. سپس مقداری نمک و ادویه به مرغ اضافه می کنیم تا در فرآیند سرخ شدن رنگ بهتری پیدا کند.

مرحله دوم

وقتی مرغ کاملاً سرخ شد ، آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. برش های پیاز را به کره اضافه کنید. در آخر ، زردچوبه ، فلفل ، پودر سیر و ادویه مورد علاقه خود را به پیازها اضافه کنید. پیازها را کمی تفت دهید تا از حالت خام خارج شوند.

سطح سوم

هنگامی که پیازها طلایی شدند ، مرغ ها را به ماهی تابه برگردانید و بالای برش های پیاز قرار دهید. در این مرحله از تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقال به سس مخصوص آن می رویم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که انتخاب آب پرتقال شیرین یا ترش کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد. در پایان ، سس غذا طعمی خواهد بود که شما انتخاب کرده اید. بعد از افزودن آب پرتقال شعله را کم کنید. بگذارید سس خیلی آرام جا بیفتد.

مرحله پنجم

هرچه سس ضخیم تر باشد ، حجم آن نیز کمتر می شود. حالا وقت آن است که زعفران تخمیر شده را به مواد اضافه کنیم. در این مرحله کمی بیشتر سس را بچشید. اگر طعم آن به دلیل اسیدیته زیاد غیر قابل قبول است ، می توانید کمی عسل اضافه کنید. اگر به نظر شما شیرین است ، از مقداری آبلیمو یا سرکه استفاده کنید تا طعم دلخواه را بدست آورید.

بعد از چند دقیقه ، دوباره غلظت سس را بررسی کنید. اگر مرغ خوب پخته شد ، چند برش پرتقال را روی مرغ قرار دهید. این باعث می شود پوست پرتقال کل ظرف را پر کند.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا