آشپزی و تغذیه

ریحان پلو | طرز تهیه ریحان پلو | ریحان پلو با مرغ | دستور ریحان پلو


ریحان گیاهی یکساله است که طعم بسیار خوبی دارد و استفاده از آن در پلو طعم خوبی به آن می دهد و بوی ریحان تازه برای تهیه یک پلو خوشمزه بسیار لذیذ است.

ریحان پلوج

ریحان پلوج یکی از خوشمزه ترین انواع پلو است و با ته کاسه بال مرغ طعم بسیار خوبی دارد. در تهیه پلو می توانید از گوشت چرخ کرده یا سرخ شده ، مرغ خرد شده یا خرد شده استفاده کنید. امروز در مجله دلتا به شما ریحان و مرغ پلو را آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ریحان پلو

  • یک پیمانه ریحان خرد شده
  • 3 عدد گوجه فرنگی
  • سینه مرغ
  • 4 بال مرغ
  • یک عدد پیاز
  • زعفران به اندازه کافی غلیظ دم می شود
  • 3 فنجان برنج
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، دارچین ، رزماری ، پاپریکا ، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه زعفران با مرغ

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را خرد کرده و با پیاز آسیاب کنید یا در غذاساز بریزید و له کنید ، سپس آن را در کاسه ای بریزید و کمی پودر سیر ، زعفران و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید. بال مرغ را در یک کاسه بریزید ، کمی زعفران غلیظ اضافه کنید ، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و بالها را به مزه بگذارید.

مرحله 2: تفت دادن ریحان

ریحان را بشویید و از قبل برش دهید ، سپس در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. 3 گوجه فرنگی له شده به آن اضافه کنید ، می توانید گوجه فرنگی را رنده کنید یا با چرخ گوشت له کنید ، سپس آنها را با ریحان ، کمی نمک ، پاپریکا ، پودر سیر و زردچوبه سرخ کنید تا آب گوجه فرنگی نرم شود.

مرحله 3: مواد اولیه را آماده کنید

حالا در تابه دیگری مخلوط سینه مرغ چرخ کرده را در روغن سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند و خوب بپزید سپس روغن را اضافه کنید ، سپس مخلوط ریحان و گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد پخته شوند.

مرحله چهارم: ریحان پلو را آماده کنید

برنج را با کمی نمک خیس کنید ، سپس روی آتش بگذارید تا بجوشد و سپس آبکش کنید ، روغن را در انتهای قابلمه بریزید و بالهای طعم دار را کنار پوسته قرار دهید ، برنج را بریزید و مقداری وسط اضافه کنید مواد را تکرار کنید ، سپس همان لایه را تکرار کنید تا مواد کامل شوند و در پایان ، ریحان را از پلو دم کرده و آن را به بشقاب برگردانید تا سرو شود و بالها را روی پلو قرار دهید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه ریحان پلو

  • بهتر است حرارت را بسیار کم کنید تا بال مرغ پخته و طلایی شود.
  • می توانید سینه ها را جداگانه بپزید و سرخ کنید یا روی برنج خرد کرده و سرخ کنید.
  • در پایان پخت ریحان پلو ، کمی روغن روی آن بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، دستور پخت نخود پلو با استیک خوشمزه و مغذی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا