آشپزی و تغذیه

رولت گردویی | طرز تهیه رولت گردویی | رولت گردویی ساده

رولت گردو یکی از خوشمزه ترین انواع رولت و بهترین گزینه برای شام است ، بسیار خوشمزه و مقوی است و روش تهیه آن بسیار ساده است.

رولت آجیل

رولت آجیل برای مهمانی ها انتخاب مناسبی است. اگر عاشق طعم گردو در دسرها هستید ، مطمئنا عاشق این رولت خوشمزه خواهید شد. رولت با چای یا قهوه بسیار عالی خواهد بود. امروز در مجله دلتا ، ما رولت روت را به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه رولت گردوی عصرانه

  • یک عدد تخم مرغ
  • 2.5 اونس آرد سفید
  • 12 فنجان ماست شیرین سخت
  • 1/2 فنجان کره
  • بیکینگ پودر 2.5 قاشق چایخوری
  • 1/2 فنجان شکر

مواد لازم برای تهیه مواد میانی رولت گردو

  • ½ فنجان گردوی خرد شده
  • یک سفیده تخم مرغ
  • قاشق دارچین
  • مربای هل آسیاب شده
  • 1/2 فنجان شکر

اجزای روش رولت

  • یک زرده تخم مرغ
  • کنجد و سیاه دانه به میزان لازم

طرز تهیه رولت گردو

مرحله 1: ماست را مخلوط کنید

ابتدا کره را آب کرده و با شکر ، تخم مرغ و ماست شیرین مخلوط کنید (ماست باید شیرین و ترش باشد. اگر پوسته پوسته نشد می توانید آن را داخل کیسه بریزید تا آب اضافی آن برطرف شود) و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. به

مرحله 2: مواد را قرار دهید

سپس آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید ، سپس به تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر در وسط کاسه جمع شود شروع به ورز دادن مواد کنید و اگر بیش از حد به دستان شما چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا یک خمیر نرم به دست آید سپس آن را داخل کاسه بریزید و بگذارید در اتاق بماند. دمای یک ساعت برای استراحت

مرحله سوم: مواد اولیه را آماده کنید

سفیده تخم مرغ را با همزن دستی خوب بزنید تا لخته ها از بین بروند و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر گردوی خرد شده را با شکر ، هل و دارچین بریزید و هم بزنید.

مرحله 4: رولت گردو را آماده کنید

سپس بعد از یک ساعت ، خمیر را روی سطح شیشه آرد پاشی کرده و به شکل بیضی باز کرده ، خمیر را با برس سفیده تخم مرغ روی خمیر می زنیم ، مواد مهره را اضافه می کنیم و خمیر را گرد می کنیم.

مرحله پنجم: رولت گردو را بپزید

سطح خمیر را در زرده تخم مرغ فرو کنید ، سپس کنجد و سیاه دانه ها را به دلخواه بپاشید و آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تمام شوند ، آنها را روی یک تکه پنبه بپزید و منتظر بمانید تا پخته شده ، سپس آنها را به دلخواه برش دهید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه رولت گردو

  • رولت گردو را در ظرفی که هوا نمی بندد بریزید.
  • درجه حرارت را برای اجاق های برقی ، توسترها و سولاریوم ها 20 درجه پایین تر تنظیم کنید.
  • بعد از 25 دقیقه فرهای مختلف را بررسی کنید.
  • می توانید یک کاسه آب داخل فر بگذارید تا رولت نرم شود.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، این رول های ساده و فعال دارچین را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا