آشپزی و تغذیه

رولت نسکافه ای | طرز تهیه رولت نسکافه ای | رولت نسکافه ای ایرانی


رولت خامه ای یکی از شیرینی های پرطرفدار در بین ایرانیان است که با دستورات و طرح های مختلفی تهیه می شود. این دسر خوشمزه مانند سایر دسرهای خامه ای در بین ایرانیان محبوبیت بیشتری دارد.

رولت نسکافه

رولت نسکافه این یک نوع رولت است و برای کسانی است که طعم نسکافه و قهوه را دوست دارند. این رولت خوشمزه را می توانید برای مناسبت های مختلف مانند تولد و سالگرد تهیه کنید. رول نوعی کیک است که به قطر کم و در نتیجه پخت کوتاه نیاز دارد و بقیه زمان زمانی است که رول در یخچال آماده است. البته می توانید با کمک ماهی دو طرفه رولت نسکافه ای را مانند رولت و کیک روی گاز درست کنید. از طرفی می توانید خامه بین رولت را با کمی نسکافه یا پودر کاکائو نیز تیره کنید. اما برای یک رولت مرغوب بهتر است همه مواد را اندازه بگیرید تا در نهایت یک رولت صاف و خوش طعم به دست آورید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 100 گرم آرد
  • 5 عدد تخم مرغ
  • شکر دانه ریز 90 گرم
  • روغن مایع 60 گرم
  • 18 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش 10 قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل 1/8 قاشق چایخوری
  • مقدار مورد نیاز خامه قنادی

نحوه تهیه

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ، پودر وانیل و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید. البته این زمان به قدرت موتور شما نیز بستگی دارد.

فاز دوم

سپس پودر نسکافه و پودر کاکائو را در ظرفی ریخته و روی آن آب جوش بریزید و هم بزنید. سپس مایع بدست آمده را روی مخلوط تخم مرغ بریزید و با همزن برقی کمی هم بزنید تا مخلوط شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید.

سطح سوم

آرد را در دو مرحله روی مواد الک کرده و به یک جهت با لیسک مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مایع رولت را در قالب مستطیلی بریزید و دو بار روی زمین بکوبید تا صاف و یکدست شود. نباید زبری داشته باشد. سپس آنها را به مدت 13 الی 15 دقیقه در فر گازی که از قبل با دمای 200 درجه گرم کرده اید با فن روشن تا پخته شوند قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کنید.

مرحله چهارم

وقتی کمی خنک شد، رولت را روی یک پارچه تمیز برگردانید و ورق رولت را پاره کنید و با کمک تکه پارچه زیری آن را به آرامی رول کنید. یک ساعت سرد کنید. بعد از یک ساعت خامه قنادی را فرم دهید و به دلخواه پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و با کمک پالت روی رولت باز هم بزنید. چند عدد مغز گردو یا میوه دلخواه را اضافه کنید و رولت را دوباره با خامه بغلتانید. سپس آنها را به مدت 3 ساعت در فریزر یا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شوند.

نکات مهم رولت خامه ای

  • مدت زمان پخت در فر به فر شما بستگی دارد. رولت در فر زیاد نباشد وگرنه خشک می شود و رول نمی شود.
  • پس از خارج کردن از قالب، بهتر است رولت را با چاقو حدود نیم سانت برش دهید تا قسمت های خشک رولت جدا شود.
  • برای فر برقی از دمای 180 درجه استفاده کنید و اگر فر شما فن ندارد در آخر گریل را روشن کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه بیسکویت با طعم قهوه خانگی را در مجله بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا