آشپزی و تغذیه

رولت سیب زمینی با گوشت | رولت سیب زمینی با گوشت و پنیر


رولت سیب زمینی یکی از انواع IPA است که می توانید به عنوان میان وعده نیز از آن استفاده کنید. البته این غذای خوشمزه را می توانیم به عنوان یک غذای کامل نیز سرو کنیم.

رولت سیب زمینی با گوشت

رولت سیب زمینی با گوشت پنیر یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع رولت و انتخابی بسیار شیک برای مهمانی ها و جشن های تولد است. می توانید با کمک سیب زمینی و مقداری مواد گوشتی رولت سیب زمینی زیبا و جذاب درست کنید. می توانید مواد میانی این رولت را به دلخواه تغییر دهید و از انواع پنیر ورقه ای یا رنده شده برای این بازی جذاب رولت استفاده کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 4 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد تخم مرغ
  • پیتزا پنیر 3 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • 1/2 فلفل شیرین
  • 1 عدد پیاز
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه رولت سیب زمینی با گوشت و پنیر

مرحله اول

ابتدا برای تهیه رولت مواد میانی را آماده می کنیم تا خنک شود. برای این کار پیاز را پوست گرفته، ریز خرد کرده و در تابه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده، کمی فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید و خوب تفت دهید و در آخر رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس کمی آب اضافه کنید تا گوشت خوب بپزد و آب آن تبخیر شود. سپس مواد گوشتی را از روی حرارت برداشته تا سرد شود.

رولت سیب زمینی با گوشت و پنیر

فاز دوم

کدو سبز را پوست گرفته، رنده کرده و آب آن را بگیرید. با دست خوب فشار دهید تا از شر آب اضافی خلاص شوید. سپس داخل کاسه ریخته، تخم مرغ، پنیر پیتزا، کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم می زنیم.

سطح سوم

حالا یک کاغذ روغنی در سینی بریزید و کف آن را به خوبی با کره بمالید. می توانید از ورق های ضد حریق استفاده کنید که کار شما را بسیار آسان می کند. حالا پوره سیب زمینی را در قالب ریز پهن کنید. سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سطح رولت طلایی شود. توجه داشته باشید که دمای فر متفاوت است. پس کنار فر باشید که نسوزد و خشک نشود وگرنه رول نمی شود و رولت می شکند.

مرحله چهارم

حالا قالب را از فر خارج کرده و سیب زمینی های روغنی را جدا کرده و روی سطح کار خود قرار دهید. مواد گوشتی را روی سیب زمینی ها پخش کنید. انتهای کاغذ را بگیرید و محکم رول کنید. با فویل داخل بشقاب برمی گردیم و 10 دقیقه دیگر در فر می گذاریم و بعد از 10 دقیقه از فر خارج می کنیم و پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و به فر برمی گردانیم. به سادگی گریل (بالا) را بچرخانید تا روی رولت طلایی شود. سپس صبر کنید تا خنک شود و خرد کنید.

رولت سیب زمینی

پروپوزال مطالعهطرز تهیه پنکیک برنج قهوه ای را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا