آشپزی و تغذیه

رولت سوسیس | طرز تهیه رولت سوسیس و قارچ و پنیر با خمیر مخصوص


رولت سوسیس یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید به عنوان غذای اصلی تهیه کنید و برای مهمانی ها و تولدها بسیار مناسب است.

رولت سوسیس

در مورد کرونا ، که شانس بیشتری برای ماندن در خانه داریم ، بهتر است از این فرصت استفاده کرده و غذای جذابی برای خانواده و فرزندان تهیه کنیم. رولت سوسیس در واقع نوعی خمیر است که دور یک سوسیس پیچیده می شود و در فر پخته می شود و با سس کچاپ و خردل سرو می شود. شما می توانید خمیر را خودتان تهیه کنید یا از خمیر خمیر موجود استفاده کنید ، اما ما پیشنهاد می کنیم که خمیر را خودتان تهیه کنید ، زیرا طعم آن بسیار خوشمزه است. امروز در مجله دلتا رولت سوسیس و ما قارچ و پنیر را با خمیر مخصوص به شما آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه خمیر رولت سوسیس

  • 2 فنجان ارد
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن
  • 1/3 فنجان آب ولرم
  • 1/3 فنجان شیر گرم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

  • هات داگ به مقدار لازم
  • قارچ به مقدار لازم
  • پیتزا پنیر به مقدار لازم

طرز تهیه رولت سوسیس

مرحله اول: خمیر را آماده کنید

این خمیر نیازی به مخمر فوری ندارد ، بنابراین آرد و تخم مرغ را در غذاساز یا کاسه بریزید و مخلوط کنید ، سپس نمک ، روغن ، شیر و آب ولرم را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر غلیظ شود و خمیر نسبتاً نرم شود. آنها را به مدت 10 دقیقه خوب بجوشانید ، سپس آنها را در یک کاسه بریزید ، با سلفون بپوشانید و یک ساعت در آشپزخانه بگذارید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

کدو تنبل پوست کنده ، رنده شده و سرخ می شود ، می توانید آن را بخارپز کرده یا به صورت خام در خمیر بگذارید. اگر می خواهید قارچ اضافه کنید ، آنها را بشویید و خرد کنید ، سپس روی حرارت زیاد سرخ کنید.

مرحله سوم: رولت سوسیس را آماده کنید

آرد را روی تخته بریزید و به اندازه بیضی شکل خمیر را باز کنید ، سوسیس و پنیر را در مرکز رولت قرار دهید و به دلخواه شکل دهید و خمیر را جمع کنید. می توانید آن را رول کنید یا مانند خمیر زده شده رول کنید. مراقب باشید ، هنگام ریختن پنیر پیتزا ، طوری که لبه های خمیر کاملاً به هم چسبیده باشند تا هنگام پخت از خمیر خارج نشود. کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید ، آب آن را بگیرید و دانه های کنجد بپاشید.

مرحله 4: رولت سوسیس را بپزید

فر را از قبل گرم کنید ، سپس رولت های سوسیس را در سینی فر قرار دهید و فر را به مدت 30 دقیقه روی 180 درجه قرار دهید تا رول های سوسیس طلایی شوند و گریل را می توانید به مدت دو دقیقه روشن کنید تا طلایی شود. بعد از پخت ، رولت های سوسیس را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.

نکات اصلی تهیه رولت سوسیس

  • می توانید پنیر و قارچ را حذف کنید.
  • تهیه رولت سوسیس با خمیر یوفکا مشابه مراحل بالا است ، اما مانند نیویورک آن را رول کنید.
  • رول های زیادی را داخل فر نگذارید وگرنه خشک می شوند.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، مقاله پیتزا با نان تست و سوسیس خوشمزه را در فر بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا