آشپزی و تغذیه

دویماج | طرز تهیه دویماج | دستور پخت دویماج آذری | دویمانج غذای آذری


دویماج یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که بیشتر در مناطق ترک زبان کشور به ویژه در شهرهای قزوین ، آذربایجان و زنجان تهیه می شود.

دوماگ

دوماگ یا Doimanj یک میان وعده معتبر تبریز است که در اصل از نان اسکو ، نان خشک ، کره محلی یا روغن حیوانی تهیه می شود. امروز با مجله دلتا همراه باشید تا یک دستورالعمل سنتی برای یک میان وعده خوشمزه و ساده را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه موج دوم

  • رشته فرنگی خشک شده چهار عدد
  • پنیر تبریز 200 گرم
  • کره 100 گرم
  • 10 قطعه گردوی خرد شده
  • یک لیوان آب یا شیر
  • گیاهان معطر به مقدار لازم

چگونه برای موج دوم آماده شویم

مرحله اول

یک کاسه نان خشک (اسکو یا لواش خشک تبریزی) را در آن خرد کرده و کمی آب یا شیر روی آن بپاشید و هم بزنید تا نرم شود. نان نباید کاملاً نرم باشد.

فاز دوم

پنیر را ریز خرد کنید ، به آن اضافه کنید و کره را با حرارت ملایم ذوب کنید ، سپس آن را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به همه قسمت ها برسد. سپس گردو را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در صورت تمایل می توانید سبزیجات معطر نیز اضافه کرده و سرو کنید.

موج دوم شما آماده است ، می توانید از آن در وعده صبحانه ، شام یا صبحانه لذت ببرید.

نکات

  • برخی از افراد پیاز را نیز به فصل گرم اضافه می کنند که مزه آن است.
  • در بعضی مناطق پس از مخلوط کردن مواد ، آنها را با دست فشرده کرده ، به شکل گلوله های گرد یا بیضی درآورده و سرو می کنند.
  • نان دویماج در اکثر سوپر مارکت ها فروخته می شود.
  • با دستور پنیر تبریز تبریز در خانه پنیر درست کنید.
  • دمگ در قزوین با پیاز و زردچوبه تهیه می شود.
  • برای خوشمزه شدن تصویر می توانید کمی خیار ، گلپر و نعناع اضافه کنید.
  • همچنین می توانید سیر یا پودر سیر رنده شده را برای عطر و طعم به Demag اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، 3 روش خانگی برای تهیه میوه های خشک خشک را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا