آشپزی و تغذیه

دونر کباب | طرز تهیه دونر کباب | دستور پخت دونر کباب | دونر کباب خانگی


کلمه “doner” در ترکی به معنی “متناوب و متناوب” است. کباب دونر با برش گوشتی که به صورت عمودی در اطراف آتش می چرخد ​​، تهیه می شود.

ساندویچ کباب

یکی از معروف ترین غذاهای ترکی که طرفداران زیادی در ایران به دست آورده است ، ساندویچ کباب او هست. اکثر ما ایرانی ها دونر کباب ترکی را می شناسیم و به ندرت می توان این غذای محبوب را در خانه درست کرد. بنابراین ، در این مقاله از مجله دلتا ، می خواهیم طرز تهیه یک دونر کبابی خوشمزه و خوشمزه را با استراحت دادن گوشت در یک سس منحصر به فرد آموزش دهیم. با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه کباب دونر خانگی

  • مغز ران مرغ (بدون استخوان) کافی است
  • آب لیمو تازه چهارم یک سایز
  • نمک قاشق کوچک
  • دارچین قاشق کوچک
  • فلفل قاشق کوچک
  • فلفل سیاه قاشق کوچک
  • پیاز سفید عدد
  • ماست 2 اقدام
  • روغن زیتون ربع سوم

  • سیر ریز ریز شده قاشق سوپخوری

  • پودر پاپریکا قاشق سوپخوری

  • زیره قاشق کوچک

  • پودر تخم گشنیز قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس

  • گزینه عدد
  • آب لیمو چهارم یک سایز

  • جعفری 2 قاشق غذاخوری

  • ماست 2 اقدام

  • شوید 2 قاشق سوپخوری

  • نمک و فلفل کافی است

طرز تهیه دونر کباب خانگی

مرحله اول

مهمترین چیز برای تهیه کباب ساز خانگی سسی است که ما در آن گوشت را می چشیم. برای این کار ، ابتدا به تهیه سس می رویم. یک کاسه نسبتاً متوسط ​​بردارید و 2 فنجان ماست در ظرف بریزید. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمک ، سیر ، دارچین ، پودر پاپریکا ، فلفل هندی ، زیره ، فلفل سیاه و پودر گشنیز را به ترتیب اضافه کنید ، سس را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

فاز دوم

رانهای مغز مخلوط کنید و در یک کاسه بریزید ، سپس سس را که آماده کرده ایم به مدت یک ساعت خیس کنید.

سطح سوم

در این بین ، بیایید به سراغ تهیه سسی برویم که می خواهیم با آن شاورما سرو کنیم. خیار را در یک کاسه با یک رنده خوب رنده کنید. دو وعده ماست ، لیمو ، شوید ، جعفری ، نمک و فلفل و قلب من را اضافه کنید. سس را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت ، بالا و پایین یک پیاز ریز را جدا می کنیم. سیخ چوبی بردارید. پیاز را روی سیخ بگذارید و کف سیخ بگذارید. تکه های مرغ را روی سیخ بکشید. سیخ را به مدت یک ساعت و نیم در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از یک ساعت و نیم ، مرغ پخته می شود و اهدا کننده کباب آماده است. دونر را بریده و با نان و سس سرو کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا