آشپزی و تغذیه

دمپخت شیرازی | طرز تهیه دمپخت شیرازی | دستور دمپخت شیرازی

دیمبخت شیرازی یکی از خوشمزه ترین پلوهای ایرانی است. این غذا حاوی سبزیجات معطر و خوشمزه است و بیشتر با گوشت و مرغ و گاهی به عنوان سبزیجات با عدس تهیه می شود.

دیمبخت شیرازی

دیمبخت شیرازی بسیار محبوب بود و شما به راحتی می توانید یک پلو خوشمزه و مقوی درست کنید و به منوی خود تنوع بدهید.این سوپ ممکن است دستور العمل متفاوتی داشته باشد.این سوپ عطر بسیار خوبی دارد و با اضافه شدن کمی زردچوبه ، رنگ و لعاب مخصوص به آن اضافه می شود. تصاحب می کند همچنین می توانید این سوپ را با نخود فرنگی تهیه کنید. امروز در مجله دلتا دیمبخت شیرازی ما به شما بدون گوشت و با عدس آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیرازی بدون گوشت

  • یک عدد پیاز
  • 3 فنجان برنج
  • 3 جزیره
  • برگ کلم کوچک
  • یک وعده عدس پخته
  • سبزیجات خشک (ترخون ، جعفری ، شوید ، ریحان) 3/4 فنجان
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ شیرازی با عدس

مرحله اول: آماده کردن

ابتدا عدس ها را به مدت یک ساعت خیس کنید ، در قابلمه ای بریزید ، کمی آب اضافه کنید و بگذارید بپزد و نرم شود. کدو سبز را پوست بگیرید ، آن را رنده کرده و به قطعات برش دهید. برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید.

مرحله 2: پیاز و هویج را تفت دهید

پیاز را ریز خرد کرده و در ماهیتابه ای به عمق مناسب و کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید تا سبک شود ، سپس هویج خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید ، سپس کلم را به قطعات کوچکتر خرد کرده و اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

همه مواد را خوب تفت دهید تا کلم و هویج شفاف و نرم شوند و وقتی به این مرحله رسید عدس را با کمی نمک ، فلفل سیاه و مقدار زیادی زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و سپس از روی حرارت بردارید. به

مرحله چهارم: نان شیرازی

برنج را با آب در قابلمه می ریزیم ، سطح آب باید از نوک یک انگشت بیشتر باشد و مقداری روغن اضافه کرده و برنج را روی آتش بگذارید تا بجوشد ، وقتی برنج به جوش آمد ، روی آن را بپوشانید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. برنج را رنگی تر کنید و سبزیجات خشک شده را به برنج اضافه کنید.

وقتی آب برنج تقریباً تخلیه شد ، مواد آماده شده را بریزید و خوب مخلوط کنید ، درب قابلمه جوش را بگذارید و بگذارید آب شیراز به مدت 45 دقیقه بپزد ، در نهایت ، کمی کره و زعفران روی سوپ بریزید. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع مختلف غذا ، مقاله آب سیب آلبالو ، غذای خوشمزه شاهرودی را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا