آشپزی و تغذیه

دلمه کدو سبز | طرز تهیه دلمه کدو سبز | دستور پخت دلمه کدو سبز

آشپزی هنری است که در آن خلاقیت حرف اول را می زند. با کمی خلاقیت و کمی کدو می توانید یک شام سبک و خوشمزه در خانه تهیه کنید.

پوره کدو تنبل

پوره کدو تنبل این یک نوع مربا بسیار متفاوت و خوشمزه است. این مربای سبک و خوشمزه را می توان در اجاق گاز و روی گاز درست کرد. این مربا هم با نان و هم با برنج قابل خوردن است و به دلیل وجود کدو سبز ، سرشار از خواص مفید برای بدن است. کدو سبز به بهبود عملکرد قلب و چشم کمک می کند. همچنین بسیار کم کالری است و برای کاهش وزن مفید است. کدو سبز همچنین به دلیل سطح پایین قند و کلسترول برای بیماران دیابتی بسیار مفید است. امروز در مجله دلتا مجلة ما مربای کدو سبز با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه پوره کدو تنبل

  • 6 کدو سبز
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • یک پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 حبه سیر
  • یک تکه گوشت یا عصاره مرغ
  • 2 گوجه فرنگی
  • فنجان برنج
  • سبزیجات یک چهارم فنجان
  • سرکه به مقدار لازم
  • در صورت نیاز شکر
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه در صورت نیاز

طرز تهیه پوره کدو سبز با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید و با استفاده از لایه بردار کمی پوست آن را جدا کنید. کدو تنبل را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و داخل آن را با اسکوپ بریزید. برای بیرون آوردن کدو حلوایی می توانید از ظروف یا قاشق مربا استفاده کنید.

مرحله دوم

برنج را از قبل با کمی نمک مرطوب کنید ، روی آتش بگذارید تا نیم پخته شود ، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. پیاز را ریز خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سیر بگیرد.

سطح سوم

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با مواد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید. سپس سبزیجات بیکن را با مواد کمی تفت دهید. برنج و 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خام رب از بین برود. سپس مواد کشک را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

سپس هر کدو سبز را با مواد میانی پر کرده و روی آن را با قاشق پخش کنید. روی هر برش یک تکه گوجه خرد شده قرار دهید. در قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و در آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ کنید تا از شر بوی خام رب خلاص شود.

سپس عصاره مورد نظر را با آب مخلوط کرده و به ظرف اضافه کنید. کمی صبر کنید تا بجوشد و وقتی جوش آمد ، رب کدو سبز را به آرامی درون سس قرار داده و برای مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید. برای نیم ساعت گذشته ، سرکه و شکر را مخلوط کرده ، سس را داخل آن بریزید و اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند. وقتی سس غلیظ شد ، آن را از روی حرارت برداشته و با پلو یا نان سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید آبگوشت بامیه خوشمزه و بدون گوشت خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا