آشپزی و تغذیه

دلمه کدو حلوایی سنتی | طرز تهیه دلمه کدو حلوایی | دستور پخت دلمه کدو حلوایی

مربای کدو تنبل به راحتی تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. کدو دارای خواص شگفت انگیزی است و برای تهیه انواع کیک ، دسر ، سوپ و خورش استفاده می شود.

پوره کدو سنتی

پوره کدو سنتی یکی از انواع جدید مربا است که به تازگی روی میز ایرانی باز شده است. کدو تنبل ، با طعم شیرین و متمایز ، این غذا را خوشمزه می کند. این مربا را می توانید در وعده نهار یا شام میل کنید. کدو تنبل از خانواده کدوها است و دارای رنگهای نارنجی ، سبز و سفید است. با وجود ظاهر سخت ، از نظر داخلی بسیار نرم است. با مجله دلتا با من باش.
استفاده از کدو حلوایی با ادویه ها و چاشنی های خوشمزه به همراه سبزیجات معطر مانند جعفری ، نعناع و … در غذاها می تواند طعم خوب غذا را چندین برابر افزایش دهد. هنگام تهیه کدو از بازار ، باید مراقب خرید کدو سالم و سفت باشید که نرم و آسیاب نشده باشد.

عناصر

برنج: 1 وعده
فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
کدو متوسط: یک عدد
کره: نصف فنجان
عسل: نصف فنجان
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
جوز هندی (پودر): 1 قاشق چایخوری
زنجبیل خرد شده: 1 قاشق چایخوری
آب لیمو: یک چهارم فنجان
پیاز: 1 عدد (ورقه شده)
روغن مایع (برای سرخ کردن): در صورت نیاز
گوشت چرخ کرده (گوشت گاو مخلوط و گوسفند): 400 گرم
زرشک (شسته و خشک شده): فنجان
شکر: یک چهارم فنجان
زعفران (آسیاب شده و حل شده در آب): 3 قاشق غذاخوری
سبزیجات (تمیز و خرد شده): 150 گرم

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا برنج را به مدت 3 ساعت در آب و مقداری نمک خیس کرده و سپس آب آن را قبل از پخت تخلیه کنید. کدوها را بشویید و خشک کنید. سر کدو را بریده و خالی کنید.

فاز دوم

نصف مقدار کره را روی آتش بگذارید تا داغ شود. عسل ، نصف دارچین ، جوز هندی ، زنجبیل ، آب لیمو و مقداری فلفل سیاه را به کره اضافه کرده و تفت دهید. سپس از روی آتش بردارید و کدو را داخل در کدو تنبل کنید.

سطح سوم

مقداری آب در قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. سپس برنج را در قابلمه حاوی آب جوش به مدت 8 دقیقه می ریزیم ، تا نیم پز شود ، سپس آن را در آبکش بریزید.

مرحله چهارم

پیازها را در تابه ای با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود ، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید ، حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت بخار شود. زرشک و شکر را به گوشت اضافه کرده و مخلوط کنید.

نیمی از زعفران و بقیه دارچین ، جوز هندی ، زنجبیل ، آب لیمو و مقداری نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و دوباره همه مواد را سرخ می کنیم. سپس از روی حرارت برداشته و سبزیجات و برنج را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

داخل کدو تنبل را با مخلوط بالا پر کنید. کدو تنبل را داخل سینی فر بگذارید. بقیه کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بقیه زعفران را به قسمت بیرونی کدو بمالید.

سپس مواد را در وسط فر که به مدت یک ربع در دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم شده است ، به مدت یک ساعت و 30 دقیقه قرار دهید تا خمیر کدو سنتی به طور کامل پخته شود. در آخر مربا را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعهماکارونی نخود فرنگی ساده اما متفاوت را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا