آشپزی و تغذیه

دلمه با برنج گل کلم | طرز تهیه دلمه با گل کلم | دلمه با گل کلم

مربا انواع مختلفی دارد. تقریباً هر چیزی را که می توان پر کرد یا رول کرد را می توان داخل آن پر کرد. اگرچه تهیه و طبخ آن کمی سخت است، اما چشیدن طعم آن ارزش تلاش را دارد.

گل کلم با برنج گل کلم

دیلمه یک غذای سنتی ایرانی است که همه آن را دوست دارند. مربا انواع مختلفی با مواد مختلف دارد که هر کدام طعم خاص خود را دارند. از برگ ژله گرفته تا مربای بادمجان، کدو تنبل یا گوجه فرنگی. درست است که مواد اولیه داخل کشک نسبتاً خوش طعم است، اما ماده رایج در همه کشک ها برنج است. اما بسیاری برنج را از برنامه غذایی خود حذف کرده اند و در نتیجه نمی توانند مربا بخورند. امروز طرز تهیه گل کلم با برنج گل کلم را به شما آموزش می دهیم! البته برای طرز تهیه گل کلم با برنج گل کلم می توانید مقداری از مواد اولیه را به دلخواه تغییر دهید. با ما در مجله دلتا با ما همراه باشید تا طرز تهیه مربای گل کلم را به شما آموزش دهیم.

عناصر

  • فلفل دلمه ای درشت 4 عدد به رنگ دلخواه
  • 2 فنجان گل کلم خرد شده
  • لوبیا قرمز پخته (پینتو) 450 گرم
  • سس سس 2/3 پیمانه
  • پودر زیره 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. گل کلم را به قطعات کوچک خرد کرده و در مخلوط کن بریزید و در کمی روغن زیتون با پیاز و نمک و فلفل تفت دهید و برنج گل کلم را آماده کنید.

فاز دوم

سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بعد از گرم شدن قابلمه، پیاز، سیر (اختیاری)، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس برنج گل کلم را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کمی با آنها نرم شود. قابلمه را در قابلمه قرار دهید تا برنج گل کلم نرم شود، ۱ دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و مواد را در ظرفی بریزید.

طرز تهیه مربای گل کلم

سطح سوم

بقیه مواد مانند لوبیا قرمز، پودر زیره، نمک و فلفل را به برنج گل کلم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. کمی آن را بچشید و در صورت نیاز چاشنی و چاشنی بیشتری اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

فلفل دلمه ای را به صورت عمودی از وسط تقسیم کرده، آن را بمالید و با برس روغن روی آن بمالید. نیمی از دانه های فلفل را با کدو سبز آماده شده پر کنید، سپس آنها را در سینی فر بزرگ یا قابلمه بریزید. روی قابلمه یا سینی فر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کاملا پخته شود.

مرحله پنجم

بعد از 30 دقیقه فویل را از قابلمه یا سینی جدا کنید. حرارت را روی 204 درجه سانتیگراد قرار دهید و دوباره اجازه دهید 15-20 دقیقه بپزد تا فلفل ها نرم و طلایی شوند.

در نهایت دلمه ها را از فر خارج کرده و با مواد دلخواهتان بپوشانید و سرو کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه سالاد چغندر و سیب زمینی را در مجله بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا