آشپزی و تغذیه

دسر شکلاتی خانگی | طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی | دسر شکلاتی خوشمزه


می توانید این دسر را به صورت تک فنجان یا در قالب درست کنید و در انتها با پسته یا ترافل تزئین کنید.

آب نبات شکلاتی خانگی

آب نبات شکلاتی یک دسر خوشمزه است و می تواند انتخاب مهمی برای مهمانی ها باشد ، اگر طعم شکلات را دوست دارید ، این مقاله را دنبال کنید زیرا طعم خوبی دارد و برای عاشقان شکلات بسیار مناسب است. برای تهیه یک دسر خوشمزه در انتها از شکلات های با کیفیت بالا و مارک های معتبر استفاده کنید. امروز در مجله دلتا آب نبات شکلاتی خانگی ما خانه را با بیسکویت و پودر کاکائو به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه آب نبات شکلاتی ساده

  • شکلات تخته ای 300 گرم
  • پودر قند 2 قاشق غذاخوری
  • یک پیمانه گردو
  • بیسکویت خرد شده 5 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری کاکائو
  • 1/2 قاشق چایخوری قهوه
  • شیرینی خشک با شیر یا آرد 1 قاشق غذاخوری
  • یک زرده تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه سس دسر

  • کره 20 گرم
  • یک زرده تخم مرغ
  • 1 قطعه ژلاتین
  • پودر قند 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آب نبات شکلاتی خانگی با بیسکویت و پودر کاکائو

مرحله 1: کره را اضافه کنید

ابتدا قبل از شروع کار به پودر قند نیاز دارید که می توانید آن را اندازه گیری کنید و سپس با کمک آسیاب آسیاب کنید ، حتما از پودر قند استفاده کنید و آن را جایگزین نکنید. کره را که به دمای اتاق رسیده است در یک کاسه بریزید ، با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کره کمی غلیظ و کرمی شود.

مرحله 2: زرده را اضافه کنید

سپس زرده ها را از سفیده تخم مرغ جدا کرده و به مواد اضافه کنید ، سپس به ترتیب کاکائو ، قهوه و شیر شیرینی پزی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. شکلات را خرد کنید ، سپس آن را ذوب کنید ، یعنی آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا در آب بخار شود یا در مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود.

مرحله سوم: دسر را آماده کنید

شکلات ذوب شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید ، سپس بیسکویت ها را که می توانید از ساقه پتیتبور یا طلایی استفاده کنید ، یعنی به صورت پودر استفاده کنید ، ادامه دهید.می توانید از غذاساز استفاده کنید و سپس بیسکویت را با گردوی خرد شده خرد کنید. به وصل کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم: آب نبات شکلاتی را آماده کنید

شما باید یک ترکیب پایدار در پایان داشته باشید. ظرف مورد نظر را چرب کنید و مواد دسر را داخل ظرف بریزید و کنار بگذارید تا سس مخصوص روی دسر آماده شود. برای تهیه سس ، کره و زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا مخلوط شوند ، سپس لایه ژلاتین را در آب جوش قرار دهید تا نرم شود ، سپس آب اضافی را برداشته و با شکر مخلوط کنید تا دانه های شکر حل شوند ، سپس ژلاتین را با کره مخلوط کرده و اضافه کنید. ، زرده را هم بزنید ، سپس سس حاصل را روی دسر بریزید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید ، سپس آن را سرو می کنیم. نوش جان!

نکات اصلی تهیه دسر مجلسی شکلاتی خانگی

  • برای تزیین می توانید از پودر پسته و بیسکویت استفاده کنید.
  • برای طعم دادن از شکلات دلخواه استفاده کنید و بر این اساس مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تهیه طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، مقاله اسموتی زنجبیل و میوه مبارزه با ویروس را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا