آشپزی و تغذیه

دسر خرما | طرز تهیه دسر خرما و گردو با فر | اسلایس خرما با گردو

دسر خرما یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توانید به عنوان یک میان وعده سالم آماده کنید.

دسر خرما

خرما فواید زیادی برای بدن دارد که می توانید از خوردن این برش ها استفاده کنید و در میان پنج خاصیت اثبات شده خرما: منبع غنی فیبر ، سرشار از آنتی اکسیدان ها ، برای زایمان آسان و بهبود سلامت مغز مفید است. می توانید برش های خرما را برای مهمانی ها و عصرهای خوشمزه آماده کنید. امروز در مجله دلتا دسر خرما و ما به شما آجیل را در فر آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خرما و ورقه های گردو

  • خرما 200 گرم
  • شکر قهوه ای قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نصف فنجان آجیل
  • کره 10 گرم
  • یک سنج آب

مواد لازم برای تهیه ورقه های خمیر

  • کره 125 گرم
  • شکر 115 گرم
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • آرد 250 گرم
  • 1 قاشق چایخوری پودر

طرز تهیه برش های خرما و گردو در فر

مرحله 1: مواد اولیه را آماده کنید

ابتدا پوست و مغز خرما را برمی داریم ، برای به دست آوردن پوسته خرما ، کافی است آن را چند دقیقه در آب جوش بریزید ، سپس آن را فیلتر کنید تا جدا شدن پوست به راحتی انجام شود ، سپس آن را در قابلمه ای بریزید. و آب ، شکر ، پودر کاکائو و کره را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و خرما را با پشت قاشق له کنید و مدام هم بزنید تا آب کشیده شود از مواد وسطی ، سپس در انتها گردو را اضافه کرده و از حرارت دهید تا خنک شود

مرحله دوم: خمیر را آماده کنید

کره و شکر را به مدت 7 دقیقه با سرعت زیاد هم بزنید تا کره غلیظ و کرمی شود (حتماً کاسه را با کاسه پدل دور کاسه بچرخانید تا تمام کره را بخورید) ، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره بپزید. 3 دقیقه دیگر ، هم بزنید تا مواد غلیظ و پفکی شوند.

مرحله 3: آرد را اضافه کنید

در مرحله بعد آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم ، سپس به برخی از مواد فوق اضافه می کنیم تا مانند خمیر به هم برسند و بسته به نوع آرد ، ممکن است کمی آرد بیشتر ، سپس خمیر را بخواهید. در دو قسمت و یک قسمت را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.

مرحله 4: برش های خرما را آماده کنید

کف قالب کاغذی به ابعاد 20 x 30 اینچ را بگذارید و کاغذ را کمی چرب کنید. مطمئن شوید که کاغذ روغنی را از قالب بزرگتر برداشته اید تا بتوانید شیرینی را مانند دسته ای از قالب جدا کنید ، سپس قسمتی از خمیر را بگذارید. در ته قالب و با میخ بچرخانید و کمی چرب کنید ، سپس مواد خرما را با برس روی خمیر و روی مواد خرما ، خمیر یخ زده را رنده کرده و بین مواد تقسیم کنید.

مرحله 5: برش های خرما را بپزید

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد ، سپس آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خمیر کمی سرد شود ، سپس آن را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را به اندازه دلخواه بردارید ، ببرش. تاریخ دسر شما آماده است. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه دسر خرما

  • قابل نگهداری در یخچال در ظرف در بسته تا حداکثر یک ماه.
  • فر یا توستر خود را روی 20 درجه پایین تنظیم کنید.
  • شکر برای ایجاد طعم کارامل در ترکیبات خرما استفاده می شود و می توان آن را برداشته یا با شکر سفید جایگزین کرد.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، رولت Easy Walnut ، بهترین گزینه برای شام را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا