آشپزی و تغذیه

خورشت کدو | دستور پخت خورشت کدو | طرز تهیه خورشت کدو


کدو دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی ویتامین ها و مواد مغذی زیادی است که در کاهش چربی خون و کاهش وزن بسیار مفید است.

خورشت کدو تنبل

یک خورش ساده و اصیل ایرانی ، خورشت کدو تنبل (کدو حلوایی است) طعم همه ما خوب بود. با ما در این قسمت از کلاس آشپزی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خورش کدو سبز با گوجه فرنگی و سیب زمینی را به شما آموزش دهد.

سوپ کدو برای بسیاری به کدو معروف است. یکی از دلایل محبوبیت این سوپ علاوه بر طعم آن ، سادگی و تنوع پخت آن است. در برخی مناطق ، لپه عمانی و لیمو به آن اضافه می شود که ترکیبی بسیار خوشمزه است.

مواد خورشت کدو حلوایی

  • یک کیلو و نیم کدو تنبل
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • 3 عدد سیب زمینی کوچک
  • رب گوجه فرنگی
  • رب آلو یا ظرف آلو 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 حبه
  • 25 گرم کره
  • آب لیمو تازه به میزان لازم
  • در صورت نیاز زعفران را خیس کنید
  • زردچوبه ، پودر کاری ، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو سبز

1 کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و به نصف برش دهید تا ضخامت کدو کاهش یابد. اگر کدو حلوایی بسیار بزرگ است ، آن را به صورت عرضی برش بزنید تا کوتاه و یکدست شود. سپس دو طرف کدو را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
2 بعد از کدو سبز ، سیب زمینی ها را برش داده و در روغن سرخ کنید.
3 بعد از اینکه سیب زمینی سرخ کرده را جدا کردید ، گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و بگذارید با درب بسته کمی سرخ شود.
4 روغن اضافی را از ماهیتابه بردارید و کره را اضافه کنید. حالا رب گوجه فرنگی ، سیر و ادویه ها را در کره سرخ کنید تا عطر سیر افزایش یابد.
5 بعد از کمی سرخ شدن خمیر و سیر ، 3 فنجان آب جوش به تابه اضافه کنید.
6 جوش بیاورید ، سپس رب آلو یا برش های لواشک را با آب لیمو ، زعفران دم کرده و نمک اضافه کنید.
7 در این مرحله کدو سبز و سیب زمینی سرخ کرده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید با درب بسته به مدت 15 دقیقه بپزد. توجه داشته باشید که کدو به سرعت خرد می شود و نیازی به پخت زیاد ندارد.
8 در آخرین لحظه گوجه فرنگی را به سوپ اضافه کرده و سوپ را سرو کنید تا گوجه فرنگی له نشود. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، چاشنی لاهیجان را برای گوشت چرخ کرده بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا