آشپزی و تغذیه

خورشت هویج تبریزی | طرز تهیه خورشت هویج | طرز تهیه انواع خورشت

سوپ هویج که اصالتاً تبریزی است به خورش هویج ترکی و سوپ هویج تبریزی نیز معروف است.

خورشت هویج تبریزی

برای کسانی که به دنبال طعم های خاص هستند خورشت هویج تبریزی توصیه می کنیم. سوپ هویج معمولاً با گوشت خورشتی پخته می شود ، اما می توان آن را با گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون نیز درست کرد. علاوه بر این ، می توانید این سوپ را بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی تهیه کنید. برای آموزش آشپزی سوپ هویج به مجله دلتا بپیوندید.

مواد تشکیل دهنده خورش هویج

  • پیاز بزرگ
  • آلو پخته شده 100 گرم
  • هویج یا زردچوبه 400 گرم
  • 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن مایع کافی است
  • گوشت پخته 400 گرم
  • به اندازه کافی زعفران را خیس کنید
  • شکر به مقدار لازم
  • لیمو به مقدار لازم
  • یک عدد چوب دارچین
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه آبگوشت هویج تبریزی

مرحله اول: پیازها را تفت دهید

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید ، سپس یک تابه مناسب را روی آتش بگذارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد ، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله 2: تفت دادن گوشت

پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود ، سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. گوشت را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. سرخ کردن مواد را ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود و رنگ آن تغییر کند.

مرحله سوم: گوشت را بپزید

بعد از تغییر رنگ گوشت ، چند فنجان آب جوش به همراه یک تکه دارچین به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد ، می توانید از اجاق گاز فشاری برای سرعت بخشیدن به روند استفاده کنید.

مرحله چهارم: هویج را آماده کنید

مرحله بعدی آماده سازی هویج است. کدو سبز را پوست بگیرید ، رنده کرده و به طور مساوی خرد کنید. (کمی باریک تر از سیب زمینی سرخ کرده.)

مرحله پنجم: هویج را تفت دهید

ماهیتابه مناسبی را روی آتش بگذارید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، سپس هویج های خرد شده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود. ابتدا درب تابه را می گذاریم و پس از پخت هویج ، کمی زعفران و شکر به آن اضافه می کنیم و در آخر رب را به هویج اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خام رب از بین برود. به

مرحله ششم: هویج و هلو را اضافه کنید

سپس آلو خورشتی را با دقت بشویید و بعد از اینکه گوشت تقریباً تمام شد هویج و هلو خورشتی را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله ، مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و بگذارید سوپ با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 7: سوپ هویج را بپزید

30 دقیقه قبل از پایان پخت ، آب زعفران را اضافه کرده و چوب دارچین را از خورشت بردارید. اگر دوست دارید مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. بگذارید سوپ جا بیفتد و با برنج سرو کنید. برای تزیین آب هویج می توانید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید.

طرفداران و طرفداران

  • افزودن شکر و آب لیمو طعم ها را نرم و متعادل می کند.
  • اگر از گوشت استفاده می کنید ، بهتر است قطعات بزرگتری داشته باشید.
  • آب این خورش کم است ، به این معنی که باید در آخر یک خورشت غلیظ و یکنواخت داشته باشید.
  • چوب دارچین به دلیل عطر و طعم آن اضافه می شود و می توان آن را جدا کرد.
  • آب هویج نیز با رب انار تهیه می شود و می توانید آن را به دلخواه اضافه کنید.
  • اگر به آلو دسترسی ندارید ، می توانید از آلو ، لیمو یا آب میوه نیز استفاده کنید.
  • همیشه آب لیمو را در انتها اضافه کنید تا رنگ سوپ از بین نرود.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، پیشنهاد ساده و خوشمزه سوپ قارچ و گوشت را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا