آشپزی و تغذیه

خورشت مرغ مراکشی | طرز تهیه خورشت مرغ مراکشی


آب مرغ مراکشی را می توانید در مهمانی های خود به عنوان یک وعده غذایی لذیذ سرو کرده و در کنار دوستان و خانواده خود میل کنید.

مرغ خورشتی مراکشی

مرغ خورشتی مراکشی غذایی خوشمزه و خوشمزه است که بسیار به ذائقه ایرانی ما نزدیک است. همین که قصد تعمیر داشتید کافی است برنج زرشک مرغ برای خودتان ، برای تنوع ، این سوپ را درست کنید و لذت ببرید. نکته ای که این سوپ را خاص می کند استفاده از بادام و زیتون است که طعم تازه ای به آن می بخشد. با مجله دلتا مجلة با من باش.

مواد مرغ مراکشی

  • بادام زمینی بدون پوست 50 گرم
  • پیاز قرمز 2 عدد
  • زنجبیل 40 گرم
  • دارچین (زمین) قاشق کوچک
  • چوب طبل 4 عدد
  • زیتون بدون دانه 50 گرم
  • خرما بدون دانه یا زردآلو خشک 4 عدد
  • لوبیا سبز 150 گرم
  • جعفری تازه 50 گرم
  • روغن سبزیجات قاشق سوپخوری
  • سیر 4 قطره
  • زیره (زمین) قاشق کوچک
  • نصف فلفل قرمز قاشق کوچک
  • فلفل قرمز 2 عدد

  • آب مرغ 250 میلی لیتر

  • پودر چیلی قرمز قاشق کوچک

  • گشنیز تازه 50 گرم

طرز تهیه آب مرغ مراکشی

مرحله اول

برای تهیه آب مرغ مراکشی ، ابتدا بادام ها را در قابلمه ریخته و روی آتش قرار دهید تا طلایی شود. چشم های خود را از آنها جدا نکنید و مرتباً حرکت کنید تا نسوزد. سپس آنها را در ظرفی ریخته و در گوشه ای قرار دهید.

مرحله دوم

پیاز قرمز کدو حلوایی را پوست بگیرید ، رنده کرده و خوب خرد کنید. روغن نباتی را در همان قابلمه روی آتش قرار دهید تا آب شود. سپس پیازها را به مدت هشت دقیقه سرخ کنید ، تا آرام آرام نرم شوند و نرم شوند. حالا حبه های سیر را خیلی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زنجبیل و بقیه ادویه ها را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید ، تا مواد معطر جذب شود.

سطح سوم

در یک قابلمه ران مرغ را با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا همه رنگ آن قرمز و طلایی باشد.

مرحله چهارم

فلفل قرمز را به برش های نازک برش دهید. لیمو را از وسط نصف کنید. همراه با برش های لیمو و فلفل قرمز آب مرغخرما یا زردآلو ، زیتون بدون هسته و پودر فلفل قرمز اضافه کنید. آن را در قابلمه بریزید و حدود 40 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم شود. اگر سوپ بعد از 40 دقیقه خیلی نازک شد ، آن را در قابلمه بریزید. اجازه دهید آب سوپ کمی بیشتر بخار شود. اگر سس خیلی غلیظ است ، چند قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

در چند دقیقه آخر پخت ، لوبیا سبز را به مواد اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد. سپس آن را بچشید و به مقدار لازم نمک اضافه کنید.

مرحله ششم

برای تزئین ، گشنیز و جعفری را خرد کرده و روی آش بریزید. بادام آزمایش شده را روی آش بریزید و سرو کنید. نوش جان.
برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا