آشپزی و تغذیه

خورشت مرغ ترش شمالی | طرز تهیه مرغ ترش شمالی | مرغ ترش


مرغ ترش یکی از غذاهای سنتی و اصیل شمالی است که طرز تهیه آن پیچیده نیست و می توانید با دنبال کردن این مطلب تمام ترفندهای پخت این سوپ محلی را یاد بگیرید.

آب مرغ ترش شمال

آب مرغ ترش شمال این یک غذای خوشمزه است که دستور پخت متفاوتی دارد. به عنوان مثال طرز تهیه مرغ گیلانی ترش با روش مازندرانی متفاوت است و معمولا از گردو در آن استفاده نمی شود. گاهی هنگام تهیه مرغ ترش مازندرانی از رب آلوچه با رب انار استفاده می کنند. مواد اصلی این سوپ رب انار محلی مرغوب و سبزیجات مرغ ترش است و انتخاب درست در طعم نهایی مرغ ترش تاثیر بسزایی دارد. به دلیل وجود گردو و مرغ، این آش در مجلس ایران خورش محسوب می شود و در بسیاری از مهمانی ها و مجالس سرو می شود. با مجله دلتا با من باش.

مواد تشکیل دهنده آب مرغ ترش شمالی

  • مرغ: 1 عدد کوچک
  • آجیل زمینی: 4 قاشق غذاخوری
  • سبزیجات مرغ ترش: 250 گرم
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • سیر: 1 حبه بزرگ
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه آب مرغ ترش شمالی

  • برای شروع، سبزیجات مرغ ترش را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. مرغ ترش مخلوطی از سبزیجات محلی شمال است که می توانید از خواربار فروشی ها یا سوپرمارکت های سبز تهیه کنید.
  • برای پخت مرغ ابتدا آب را در قابلمه ای بجوشانید و سپس مرغ و 2 عدد هل را در آب جوش بریزید و بعد از 3-4 دقیقه آن را از آب خارج کنید. این کار بوی آب مرغ را از بین می برد. پس از خارج کردن مرغ از آب، اجازه دهید کمی خشک شود سپس آن را در روغن سرخ کنید.
  • برای تهیه پیاز داغ، پیازها را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک شوند.
  • بعد از اینکه پیاز کمی تغییر رنگ داد زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، سیر له شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا ادویه ها گرم و پیازها زرد طلایی شوند.
  • در این مرحله گردوی آسیاب شده را به همراه سبزیجات سرخ شده به پیاز اضافه کنید و همه مواد را با حرارت ملایم تفت دهید.
  • سپس رب انار را به آن اضافه کنید.
  • پس از اضافه کردن رب انار، دو فنجان آب جوش به آنها اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید و بگذارید یک ساعت بپزد تا سبزیجات و مغزها خوب بپزند و روغن بپزند.
  • بعد از پختن سبزیجات و گردو، مرغ سرخ شده را اضافه کنید. حالا دوباره درب آن را ببندید و حرارت شعله را به حداقل برسانید و اجازه دهید آب مرغ ترش خوب جا بیفتد و آب آن گرفته شود.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه پاستا با سیب زمینی سرخ شده را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعکتاب کاله














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا