آشپزی و تغذیه

خورشت عدس | طرز تهیه خورشت عدس | دستور پخت خورشت عدس


عدس سرشار از پروتئین های گیاهی ، پتاسیم ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B9 و اسید فولیک است.

عدسی

آیا می دانید که گاهی اوقات می توانید به جای عدس آبغوره عدس درست کنید؟ عدسی ادویه جات یک خورش مقوی و خوشمزه است که بو و طعم تندی دارد و ترکیب خوشمزه ای با برنج ایجاد می کند. این غذا به راحتی تهیه می شود و به دلیل استفاده از عدس قرمز در کوتاه ترین زمان آماده می شود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه آب عدس

  • روغن نباتی 2 قاشق چایخوری
  • 2 عدد پیاز قرمز خرد شده
  • زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
  • 3 حبه سیر ، رنده شده یا ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 3 فنجان آب سبزیجات
  • فنجان عدس قرمز
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • ¼ فنجان گشنیز تازه ، خرد شده

طرز تهیه آب عدس با ادویه جات ترشی جات

مرحله اول

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و روغن را در آن بریزید. پیاز خرد شده را به روغن اضافه کرده و 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. زنجبیل و سیر خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید تا سیر و زنجبیل معطر شوند. رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.

فاز دوم

آب سبزیجات را کم کم در قابلمه بریزید و مدام هم بزنید. کمی آتش را بلند کنید تا بجوشد. طعم غذا را بچشید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. عدس ها را با آب سرد بشویید و بشویید. سپس آن را به سوپ اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید 35 تا 40 دقیقه بپزد.

سطح سوم

زمان پخت بسته به نوع عدس می تواند کمی متفاوت باشد. وقتی عدس ها کاملاً پخته و نرم شدند ، سوپ آماده است. آبغوره عدس را در ظرف مناسبی بریزید ، با گشنیز خرد شده تزیین کرده و با برنج سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه سس کباب مازندران ، ساده و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعباشگاه خبرنگاران جوان














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا