آشپزی و تغذیه

خورشت طلا کوله | طرز تهیه خورشت طلا کوله | خورشت گیلانی با گوشت

خورش طلای کاله یکی از خورشت های خوشمزه ایرانی است که در اصل متعلق به استان گیلان است. این سوپ خوشمزه شبیه فسنگان ، خورشت محبوب استان گیلان است.

کیسه خورش طلا

کیسه خورش طلا معمولاً در شمال کشور با خروس پخته می شود ، اما می توان آن را با گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون نیز تهیه کرد. جالب است بدانید وقتی این سوپ با مرغ تهیه می شود ، در زبان محلی به سوپ طلایی معروف است. برای آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش کوله پشتی طلایی با مجله دلتا در ارتباط باشید.

اجزای کوله پشتی با روکش طلا

  • گوشت پخته 600 گرم
  • مغز گردو 200 گرم
  • پیاز بزرگ
  • سبزیجات پخته شده 600 گرم
  • آرد برنج یک قاشق غذاخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع کافی است
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کیسه خورش طلا

مرحله اول: پیازها را تفت دهید

ابتدا پیازها را ریز خرد کنید ، سپس قابلمه مناسب را روی آتش بگذارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید و پس از داغ شدن روغن ، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

مرحله دوم: گوشت را اضافه کنید

وقتی پیازها نرم و شفاف شدند ، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و فلفل سیاه با پیاز نرم شوند. سپس گوشت را پس از شستشو به قطعات کوچک (مانند خورشت های خرد شده) برش می دهیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم: مواد پخت

مخلوط پیاز و گوشت را چند دقیقه دیگر تفت دهید تا گوشت کاملا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. بعد از تغییر رنگ گوشت ، چند فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4: سبزیجات را تفت دهید

در مرحله بعد ، بعد از شستن ، سبزیجات را به قطعات کوچک برش می دهیم ، سپس ماهیتابه مناسبی را روی آتش می گذاریم و مقداری روغن در آن می ریزیم و پس از گرم شدن روغن ، سبزیجات را اضافه کرده و سرخ می کنیم تا کمی سرخ شوند. به

مرحله 5: سبزیجات و آجیل را اضافه کنید

پس از نیم پز شدن گوشت ، گردو را خرد کرده و همراه با سبزیجات به قابلمه اضافه کنید. بعد ، آرد برنج را کم کم در نصف فنجان آب سرد حل کنید ، سپس آن را به سوپ اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و در روغن بریزید.

مرحله ششم: سوپ را بچینید

در 30 دقیقه آخر پخت سوپ ، آب آن را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در نهایت بعد از تنظیم سوپ ، آن را با برنج سرو کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری رب انار نیز به این سوپ اضافه کنید. نوش جان!

اشاره

  • سبزیجات دم کرده برای تهیه کیسه های طلایی نعناع ، جعفری و گشنیز مناسب هستند. برای دستور العمل فوق ، از 300 گرم جعفری ، 150 گرم نعناع و 150 گرم گشنیز استفاده کنید. در صورت استفاده زیاد از نعناع ، طعم سوپ می تواند تلخ شود.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، درباره کباب مرغ با سس مخصوص ، مجموعه ای خوشمزه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا