آشپزی و تغذیه

خورشت سیر و انار مازندرانی | خورشت سیر و انار | خورشت سیر انار مازندرانی


آب سیر و انار یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که به صورت محلی طبخ می شود و طعم و عطر بی نظیری دارد.

آبگوشت مازندران با سیر و انار

آبگوشت مازندران با سیر و انار یکی از خورشت های سنتی و خوشمزه است. این سوپ محلی از مخلوط مرغ ، دانه های انار و انواع ادویه جات و طعم هایی که طعم و عطر عالی دارند پخته می شود. میزان ادویه جات ، سیر و رب انار اضافه شده به طعم غذای شما بستگی دارد. همچنین اگر طعم شیرین سوپ را بیشتر دوست دارید ، می توانید کمی شکر به سوپ اضافه کنید. با مجله دلتا با من باش.

آب گوشت مازندران با سیر و انار با مرغ یا گوشت پخته می شود. البته طبخ آن با گوشت اردک یا غاز نیز بسیار خوشمزه است. اما اگر دوست ندارید گوشت سفید و قرمز را در این سوپ بپزید ، می توانید آن را با تخم مرغ و برنج نیز سرو کنید.

عناصر

  • سینه مرغ: یک عدد
  • انار کبابی: یک عدد
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • رب انار: سه قاشق غذاخوری
  • سیر: سه حبه
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • آب گرم: نصف فنجان
  • روغن: به میزان لازم
  • زعفران: یک قاشق چایخوری
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

چگونه آماده شود

  • ابتدا سینه مرغ را بشویید و آماده کنید.
  • کمی روغن در ماهیتابه بریزید و مرغ را در یک قابلمه کوچک سرخ کنید.
  • پس از آماده شدن مرغ ، آن را در بشقاب بگذارید.
  • پیاز را ریز خرد کرده و در تابه سرخ کنید.
  • سیر را خرد کرده ، به پیاز اضافه کرده و سرخ کنید.
  • سپس ادویه ها را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
  • رب انار ، زعفران و آب گرم را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • سپس مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.
  • وقتی آب جوش آمد ، مرغ را اضافه کنید.
  • در آخر ، دانه های انار را اضافه کنید و 45 دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملاً غلیظ شود.
  • برای طعم شیرین آب انار و سیر نیز می توانید از کمی شکر استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعهمعروف ترین و خوشمزه ترین کباب ترکی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا