آشپزی و تغذیه

خورشت سیب و آلبالو | طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو | خورشت شاهرودی


اگر چند سیب ترش و آلبالو برای خود دارید ، با ما همراه شوید و برای چشیدن طعم غذاهای ساده ایرانی آماده شوید.

خورش سیب و گیلاس

آب سیب با گیلاس در شهرهای استان سمنان به ویژه شاهرود پخته می شود. این غذای ساده می تواند کاملاً گیاهی باشد. البته گاهی اوقات از مرغ و گوشت تهیه می شود ، اما افراد زیادی هستند که ترجیح می دهند غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان کنند. در اینجا نحوه تهیه آن آمده است خورش سیب و گیلاس در مجله دلتا بخوانید.

عناصر

  • 2 عدد سیب متوسط
  • گیلاس بدون دانه 1 فنجان
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه آب سیب و گیلاس

  • ابتدا کمی پیاز داغ سرخ کنید.
  • سیب ها را به صورت حلقه یا نیم حلقه برش دهید ، سپس با پیاز سرخ کنید.
  • کمی آب جوش اضافه کرده و منتظر بمانید تا سیب ها نرم شوند.
  • بعد از نیم پز شدن سیب ها ، گیلاس ها را اضافه کنید. آلبالوها رنگشان تغییر می کند و اگر خیلی داغ شوند خرد می شوند. بنابراین بهتر است بعد از افزودن به آشپزی بیش از پنج دقیقه ادامه ندهید.
  • در این مرحله ، اگر طعم ترش را دوست ندارید ، می توانید کمی شکر اضافه کنید.
  • زعفران تخمیر شده با نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
  • آب سیب گیلاس آماده است. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاها با گیلاس ، این دستور پخت گیلاس را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعنگارین فود














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا